Донька Ольги Сумської Тоня Паперна, яка живе у росії, через 7 місяців згадала про Україну: "Завжди є привід"

Тоня Паперна, instagram.com/tonya_papernaya/
Тоня Паперна, instagram.com/tonya_papernaya/

Відома українська акторка Ольга Сумська поділилася сімейним знімком. Уся сім'я приїхала до бабусі, щоб відсвяткувати її 88-й День народження. Не змогла тоді пропустити цю подію навіть онука, яка мешкає у росії - Тоня Паперна. Напевно, цього року доньці Сумській не вдалося б приїхати в Україну, враховуючи її мовчання про війну. На опублікованих кадрах Ольга Сумська, їхня донька з Віталієм Борисюком Ганна, сам чоловік актриси, Ганна Іванівна, а також старша донька – Антоніна Паперна, яка у 2021 році приїхала спеціально на батьківщину, аби побачити рідних. Вона вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича, і, відповідно, там проживає. Дівчина встигла вчасно, адже через кілька місяців, 27 лютого 2022 року Ганна померла.

Хліб в Україні став настільки дорогим, як ніколи досі: ціни побили всі рекорди

Ціни на хліб. Фото: скрін youtube
Ціни на хліб. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Головний продукт на столі - хліб - знову здорожчав. Станом на 9 жовтня, середня вартість 650-грамового буханця склала 31,35 грн. Така ціна є на 2 грн більше, ніж була у вересні. Тоді буханець хліба в середньому коштував 29,35 грн. Відповідно, ця ціна стала найвищою за більш ніж 5 років. Таку інформацію, опираючись на дані моніторингу, повідомляє "Мінфін". Повідомляється, що у вересні у порівнянні з серпнем, хліб здешевшав на 57 коп. – із середньомісячних 29,92 грн до 29,35 грн.

Союзники України прийшли до тями, і пообіцяли закрити небо від ракет: чи справді це не просто слова на вітер

ППО IRIS-T, фото з вільних джерел
ППО IRIS-T, фото з вільних джерел

Росіяни програють на полі бою, і це вже незаперечний факт, який слід визнати виключно ним. Саме тому вони почали знищувати критичну інфраструктуру та вбивати мирних жителів. Після останнього обстрілу вранці 10 жовтня, який повернув мешканців більшої частини країни 24 лютого, Заходу знову довелося реагувати. Цього разу наші партнери справді усвідомили проблему повітряного простору в Україні та почали вивчати питання того, як закрити небо. Не будемо нагадувати, що ми про це кричимо з лютого місяця, але, аби все ж таки доставили.

Перший "Холостяк" Макс Чмерковський отримав по обличчю у клубі через дівчину: "Я не шукаю нових друзів"

Макс Чмерковський, фото Знай.ua
Макс Чмерковський, фото Знай.ua

Суддя "Танців із зірками" Максим Чмерковський, а також перший український "Холостяк" тривалий час тримався подалі від українських журналістів. Рік тому він уперше дав велике інтерв'ю. У відвертій розмові він зізнався, чим займався останні роки, поки його не було чути. Також він зазначив, що не дуже любить, коли до нього підходять на вулиці і впізнають, намагається цього уникати, оскільки йому цього не потрібно. Максим Чмерковський згадав історію, як під час участі у "Холостяку" він пішов у клуб, і за фотографію з дівчиною отримав по обличчю.

ПриватБанк залишив українку без гроша в кишені, без пояснень заблокувавши всі рахунки

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Українка розповіла, що її рахунки раптово виявилися заблокованими – ПриватБанк в односторонньому порядку розірвав договір. Звернувшись за роз'ясненням до фінустанови, їй пояснили, що банк надсилав їй листа напередодні за місцем реєстрації, яким виявився окупований Маріуполь. Жінка обурилася, адже вже давно виїхала за кордон і не проживає у місті, яке тимчасово контролюють загарбники.