Для наших читачів, які є водіями чи навіть автовласниками, є кілька важливих фактів, які потрібно знати при поїзді на заправку. Запам'ятайте, що до вибору АЗС необхідно підходити дуже уважно, адже якщо "заїхати не в те місце", то є великий ризик отримати проблеми з паливними деталями.

Про це стало відомо завдяки новій порції корисної інформації від експертів порталу "Твоя машина".

АЗС, скріншот: ТСН
АЗС, скріншот: ТСН

Іноді навіть великі заправні мережі потрапляють у неприємні історії. Наприклад, ще на початку війни на АЗС WOG переплутали бензин та дизель, через що у багатьох водіїв "накрилася" паливна система. У цій ситуації заправка визнала свою провину та сплатила постраждалим водіям ремонт.

На жаль, далеко не всі представники заправок такі добропорядні. Так, досить сумний інцидент стався не так давно, 20 жовтня, під Києвом. Тут на заправці у Боярці жінка заправилася автогазом на 700 гривень. Наступного дня з авто почалися проблеми. Після візиту на сервіс виявилося, що ремонт коштує понад 3000 гривень.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У ході діагностики системи майстер встановив, що бензин було залито разом із газом. Звернення на АЗС нічого не дало, оскільки адміністрація розводить руками і стверджує, що вони розливають "те, що прийшло", натякаючи на те, що ситуація, що склалася, це проблеми водія. При цьому дівчина має фото чека і відео, де чітко видно, що це не газ.

Варто також нагадати нашим читачам, що після початку повномасштабної війни українці значно менше заощаджували гроші. На що ж громадяни не шкодують грошей? Якщо раніше всього 11% громадян не заощаджували кошти, то зараз їх стало вже понад 16%. Насамперед йдеться про одяг, взуття, а також продукти харчування – саме в цих сферах витрачається найбільше коштів.

Нагадаємо, як продати старе авто в Україні: однієї СТО не обійтися, готуйте ганчірку.

Раніше повідомлялося, українці масово відмовляються від авто: на що водії змінюють кермо та чотири колеса.

Також, грам літру береже: лайфхаки для водіїв, які допоможуть економити бензин.