На що може перетворитися мережа Київстар через постійні масовані обстріли: "Ми повертаємося в минуле"

Київстар, фото: YouTube
Київстар, фото: YouTube

Президент Київстару Олександр Комаров повідомив, що мобільного зв'язку може бути не у звичному форматі. Комаров відкидає повне зникнення мобільного зв’язку по всій Україні на довгий час, але говорить про те, що мережа може повернутися в "допотопні" часи, коли зв'язок був присутнім лише острівцями. Це зараз ми бачимо, на прикладі Києва, коли відключають цілі райони з великою кількістю мешканців, і за кілька годин зникає мобільний та фіксований зв'язок. Він наголосив, що альтернативи як такої не існує, оскільки навіть термінали для супутникового зв'язку Starlink треба підживлювати.

"Зниклий" безвісти Дантес повернувся і розповів про біду, що його спіткала: "З волонтерами розвозив..."

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Відомий український співак, колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес розповів, що з ним сталася неприємність і тому він кілька днів не виходив на зв'язок із шанувальниками. Володимир Дантес активно користується соцмережами, але останніми днями не виходив на зв'язок із шанувальниками. Він зазначив, що на це була вагома причина – його сторінку заблокували. За словами артиста, для нього це була вкрай неприємна несподіванка, адже віртуальний світ не сприймає суворої реальності, яку він показує.

Налякані "мобіки" влаштували бунт та не хочуть ставати гарматним м'ясом: "Тероборона, казали вони"

Окупанти, скріншот: YouTube
Окупанти, скріншот: YouTube

Відомо, що у росії велика проблема з тими, хто має вбивати українців на влаштованій росіянами війні. Тому часто-густо з'являється інформація про бунти та заколоти, дезертирства та масові здачі у полон тих, хто не хоче "помирати молодим". Натомість влада та командування, пропагандисти та диванні експерти вміло керують своїм безвільним стадом зомбаків, просто говорячи неправду, або говорячи напівправду, вдало маніпулюючи цими хиткими поняттями особливо для представників рф.

Цінники на популярні продукти зміняться: що подорожчає і чим потрібно запасатися вже зараз

Супермаркет. Фото: скриншот з відео
Супермаркет. Фото: скриншот з відео

Цінники на популярні продукти, такі як хліб, картопля та м'ясо, змінюватимуться. Які групи товарів дорожчатимуть, а які залишаться на колишньому рівні чи подешевшають, розповів перший віце-президент Торгово-промислової палати України Михайло Непран. На думку експерта, причин для паніки в українців немає, оскільки ціни на деякі продукти можуть піднятися, але на інші - знизиться. Так, картопля та молочна продукція, за його словами, дешевшатимуть.

Учасниця "Холостяка" накинулася на Алекса у номері готелю: "Змінить перебіг сезону"

Алекс Топольський із учасницею проєкту "Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський із Мариною "Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ

28 жовтня 2022 року українці нарешті побачили прем'єру 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі. 18 листопада на телеекранах вийшов четвертий випуск. Творці проєкту поділились епічним промо-роликом до епізоу. В ньому постала Марина, з якою Алекс згодом опинився просто на ліжку. Дівчина не прогавила момент, після вживання вина, тому накинулася на Топольського із жаркими поцілунками.