Один із найбільших українських державних банків "ПриватБанк", який обирають українці лише через велику мережу банкоматів і терміналів по всій країні, продовжує "обламувати" плани своїх клієнтів. Цього разу клієнтка банку заявила, що фінансова установа просто знущається і вводить в оману.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки "ПриватБанку" на порталі Minfin.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

"При поповненні карти через термінал вимкнулась електроенергія, платіж не пройшов. Банк сказав, що не бачить операцію. У приват 24 було написано, що всі перевірять та вирішать проблему протягом 1 дня, а якщо потрібна буде інкасація - то протягом 3 днів".

Вже за день, під час перевірки статусу заявки, було написано про 14 днів. Повідомлення про три дні дивом зникло. Минуло ще 4 дні, тепер уже написано ще про 14 робочих днів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Скажіть будь ласка, скільки ще ви знущатиметеся? Поверніть мені мої гроші, по камерах має бути чудово видно, що я клала гроші у банкомат! Не бачила ніколи ще більш хамського ставлення до клієнтів від банку! Завдяки банку мені тепер нема що жити до зарплати!", — пише незадоволена клієнтка.

Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Заради справедливості варто відзначити, що представники банку відповіли клієнтці та заявили, що його "заявка обробляється", більше жодного слова.

Нагадаємо, Приват24 попередив про зміни: які оновлення запустили у банку для українців.

Раніше повідомлялося, ПриватБанк помилково списав із картки соцвиплату, залишивши українку з дитиною без гроша: "Їсти нічого".

Також, "Вкрав 10000 гривень і комісію взяв": банкомати ПриватБанку забувають видати готівку, українці лютують.