Нарешті дочекалися підвищення: хто з пенсіонерів отримає більші суми

Пенсіонер. Фото: скрін youtube
Пенсіонер. Фото: скрін youtube

Вже наступного місяця, у грудні, проведуть перерахунок пенсій трьом категоріям пенсіонерів. Українцям пояснили, кому чекати на підвищення та скільки воно становитиме. Як зазначають у Пенсійному фонді України, перерахунок проводитиметься автоматично, тому звертатися для цього нікуди не потрібно. Крім того, у Пенсійному фонді України повідомили, що станом на 24 листопада на пенсійні виплати спрямовано 49,1 млрд грн, в тому числі 9,6 млрд грн – на виплату пенсій через АТ "Укрпошта", 39,5 млрд грн – через уповноважені банки.

Зірка "Сватів" Анна Кошмал проговорилася про друзів з росії, які періодично нагадують про себе: "Цікавляться як ми"

Анна Кошмал, фото: Instagram
Анна Кошмал, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відома українська акторка, а також зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал продовжує жити та творити в Україні. На відміну від своїх колег із серіалу, вона давно визначилася з позицією, і зараз докладніше про це розповіла. Поговорили і про життя в Україні сьогодні, а також про людей із росії. При цьому питання зйомок у росії для неї закрите назавжди, цього вже не станеться ніколи після того, що їхня країна продовжує робити на нашій землі.

Масований залп: скільки ракет може випустити держава-терорист наступного разу

наслідки ракетного обстрілу Києва
наслідки ракетного обстрілу Києва

У Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають 11 ворожих кораблів, а також 9 кораблів країни-агресора у Середземному. Як повідомили у командуванні ВМС ЗСУ, станом на 25 листопада, загальний залп – 76 ракет. Більше того, російський ворог продовжує використовувати прохід Керч-Єнікальської протоки у своїх інтересах. У ВМС вкотре нагадали, що росія продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. Окупанти вимикають системи автоматичної ідентифікації на цивільних судах в акваторії Азовського моря.

Коли починається Різдвяний піст, що заборонено робити у ці дні та які молитви потрібно читати

Різдво 2022, фото: вільне джерело
Різдво 2022, фото: вільне джерело

Зовсім небагато часу залишилося до початку Різдвяного посту, на який віруючі люди чекають наприкінці листопада. У цей період прийнято дотримуватися обмежень у харчуванні, щоб очистити своє тіло та душу. Порівняно з обмеженнями в їжі, обмеження у плотських бажаннях під час Різдвяного посту є суворішими. У цей період слід утримуватися від занять коханням та вести благочестивий спосіб життя.

Оля Полякова захотіла пендаля та виступила проти шлюбу: "Не потрібні такі стосунки"

Полякова та Єжов, фото з вільних джерел
Полякова та Єжов, фото з вільних джерел

Оля Полякова, крім своїх пісень, вирішила здивувати публіку книгою. Так її "(Не)шкідливі поради дорослої дівчинки" лише за тиждень після публікації розійшлися у кількості трьох тисяч екземплярів. Книга складається з чотирьох розділів, в яких описані ключові етапи з її життя. Часто у книзі співачка розповіла, як стала тією, яку полюбили мілони. Також вона розкрила секрети краси та розповіла, як зберегти довгий шлюб та повністю реалізуватися у житті.