Король Карл III відзначить своє перше Різдво як главу королівської родини, а фірма має намір струсити їхні святкові урочистості.

Це відбувається в той час, коли королівська родина збирається відзначити своє перше Різдво після смерті Великої Королеви.

Похорон королеви Єлизавети II, кадр з відео
Похорон королеви Єлизавети II, кадр з відео

Ходять чутки, що в рамках цього заходу заплановано низку змін, у тому числі «спогад» найдовше правлячого монарха на нещодавно заснованому заході, який відбудеться всього за два тижні до Різдва, повідомляє Express.

Захід, який відбудеться 14 грудня, дозволить членам парламенту, а також королівській родині оплакати перше Різдво без королеви.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Королева Єлизавета ІІ - фото RoyalFamily
Королева Єлизавета ІІ - фото RoyalFamily

Ще один захід того ж дня в New Palace Yard дозволить королю Чарльзу та парламенту вшанувати королеву на службі "подяки та поминання".

Однак в іншому місці новий король, схоже, готовий до ряду змін у складі гостей, яких він прийме на різдвяній вечері для сім'ї.

Незважаючи на запрошення, отримані герцогом та герцогинею Сассекськими, схоже, пара відмовиться від запрошення та пропустить сімейні урочистості.

Меган Маркл і принц Гаррі, кадр з похорону Єлизавети II
Меган Маркл і принц Гаррі, кадр з похорону Єлизавети II

За словами Cosmopolitan, Це запрошення могло бути відкинуто, тому що приблизно в той же час повинен вийти документальний фільм Netflix про Сассекс.

З принцом Гаррі і Меган Маркл або без них буде організовано великий бенкет для членів королівської родини, до якої, ймовірно, увійдуть принц Вільям, Кейт Міддлтон, їхні троє дітей, а також принцеса Анна та принц Едвард.

Проте присутні члени королівської сім'ї готуються до святкового столу з перевіреною часом традицією повноцінного англійського сніданку, щоб розпочати день.

Королівська родина: принцеса Анна, принц Вільям та принц Гаррі
Королівська родина: принцеса Анна, принц Вільям та принц Гаррі

Різдвяний обід може мати невеликі варіації, але протягом кількох років сім'я обідала лобстером, індичкою та різдвяним.

Нагадаємо, що відставка Ліз Трасс опустила короля Чарльза III туди, де не була Єлизавета II: король зберігає нейтралітет.

Раніше ми повідомляли, що Чарльзу III приготуватися: 3 червня 2023 року Великобританія оголосить нового короля.