Автогаз незабаром стане "золотим": АЗС знову підняли ціни

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Зріджений газ в Україні продовжує поступово зростати в ціні та за останній тиждень зробив помітний стрибок. Наскільки мережі АЗС збільшили цінники, показують дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95". Починаючи з весни цього року, заїжджати на АЗС для заправки автомобіля стає все складніше без заспокійливих коштів, адже цінники на паливо практично невгамовно зростають.

Катя Осадча показалась без макіяжу, ось що бачить Юра Горбунов вранці: "Справжня..."

Катерина Осадча, фото: Instagram
Катерина Осадча, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Відома українська телеведуча та зірка "Світського життя" Катерина Осадча частенько радує шанувальників якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Якось жінка ділилася кадрами, будучи у пустелі біля столиці Об'єднаних Арабських Еміратів, Абу-Дабі. Вона заявляла, що їй дуже не вистачало заходу сонця в пустелі, в колекції, адже жодна фотографія не зможе передати відчуття, які відчуваєш у пустелі і відчуваючи її велич.

В Україні допомагали ремонтувати техніку для росії: війна грошам не перешкода

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

На офіційному каналі Офісу Генпрокурора України з'явилася цікава та обурлива інформація щодо нового викриття. Як виявилось, з початку повномасштабної війни, розпочатої росією, одне українське підприємство здійснювало експорт комплектуючих для ремонту військової техніки до рф. Наразі у кримінальному провадженні за фактом пособництва державі-агресору розпочалося розслідування. Досліджуються факти торгівлі з рф, і навіть нелегальні постачання продукції, які допомагають ворогові під час цієї війни.

Стихія нам допомагатиме: синоптики зробила прогноз погоди на кінець грудня, Новий рік та Різдво

Різдво, фото: Unian
Різдво, фото: Unian

Багато чого 2022 року українці відчувають по-іншому, навіть погоду... Сніг уже не викликає такої бурі емоцій, адже на передовій наші герої мерзнуть. Як і прихід справжньої холодної зими більше не стоїть в очікуваннях, адже в квартирах стане холодніше, а хлопцям та дівчатам в окопах і поготів. Проте всі ми хочемо дізнатися, яка погода чекає нас у частину грудня, що залишилася, і, звичайно ж, на Новий рік. Із цим допомогли синоптики Укргідрометцентру. Грудень в Україні буде відносно теплим, а всі прогнози про те, що ця зима не буде надто суворою, поки що збуваються.

Макс Барських згадав, як переступив через себе, щоб приносити користь суспільству: "Лікує душі"

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

Популярний український виконавець Макс Барських згадав в якому стані знаходився після початку війни і як переступив через себе, щоб знову вийти на сцену. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram. Так, в цей раз Макс Барських порадував шанувальників, заявивши, що організовує новорічний концерт, оскільки хоче розділити всі емоції від року, що минає, разом з українцями. Він згадав, що після початку війни його внутрішній світ перекинувся, він і думати забув про виступи, втім, швидко усвідомив, що від нього більше користі для рідної країни саме на сцені.