Українські банки запровадили "національний банкоматний роумінг": що це означає для клієнтів і в чому користь

ПриватБанк. Фото: скрін youtube
ПриватБанк. Фото: скрін youtube

У Національному банку розповіли, яких заходів вжили для забезпечення безперервної роботи банківської системи в умовах військового стану, а також під час відключення електроенергії. Великі українські банки запровадили "національний банкоматний роумінг". Ідея такої ініціативи полягає в тому, щоб усі банки для власників карток інших банків встановили ліміти видачі готівки такі ж, як і для своїх клієнтів. Ліміт може бути не більше 10-20 тис. грн.

Філіп Кіркоров зізнався, чому закохався у зрадницю Настю Стоцьку: "Я міг би одружитися, звичайно"

Переляканий Кіркоров. Фото: скриншот Instagram
Переляканий Кіркоров. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Виконавець через роки зізнався про те, якими були його стосунки з Анастасією Стоцькою, що не давало спокою багатьом його фанатам. Філіп навіть переживав дуже непростий період, поки інші бачили у цьому романі піар, мезальянс та помсту Пугачовій. Як виявилося, кожна з цих версій має місце. Бо Філіп заявив, що стосунки з Анастасією були настільки справжніми, що він міг одружитися з нею. Хоча згодом і усвідомив, що ця інтрига між ними трапилася, щоб помститися Аллі Пугачовій.

Держсекретар Байдена знову принизив путіна та його тактику: удари по інфраструктурі не спрацювали, і тепер шукає нових шляхів

Путін. Фото: Youtube
Путін. Фото: Youtube

Кривавий диктатор з Кремля путін вирішив застосувати нову стратегію у війні. Її метою було зламати українців, однак і це йому не вдалося. Про це написав держсекретар США Ентоні Блінкен у Twitter. Він переконаний, що в нього нічого не вдасться зробити, і його війна вже фактично програна. Зробити він це планував за допомогою ударів по інфраструктурі, але навіть відсутність світла та тепла не зламало прагнення наших людей перемогти.

В Україні світло подорожчає на 107%: хто отримає рахунок насамперед

електропостачання
електропостачання

В українському уряді пообіцяли домогосподарствам не підвищувати тарифи на світло. Проте вже з 1 січня 2023 року електрика може подорожчати на 107%, відповідно до актуальних показників. Варто зазначити одразу, що збільшення тарифів торкнеться бізнесу, проєкти зміни тарифів на 2023 рік опубліковано на сайті компанії "Укренерго".

ЗМІ назвали ймовірних ведучих Євробачення 2023: хто приєднається до британських зірок від України

Євробачення, фото: Eurovision.tv
Євробачення, фото: Eurovision.tv

Стало відомо, хто саме може стати ведучими на майбутньому Євробаченні 2023 року. На жаль, через війну воно пройде не в Україні, але наших людей там буде багато. За даними деяких інсайдерів, одними з ведучих пісенного конкурсу Євробачення 2023 року, який відбудеться у британському Ліверпулі, стануть наші Маша Єфросиніна, а також Тимур Мірошниченко. Крім того, до них приєднаються ще двоє британських знаменитостей, ім'я яких поки що тримають у секреті.