Дошка бажань, також відома як карта мрій – це візуальний інструмент, який допомагає людині визначити, зрозуміти та зосередитися на власній меті.

Підхід з використанням дошки також підштовхує до встановлення пріоритетності й перевірки прогресу протягом року. Чим частіше наша думка про бажане підкріплюватиметься позитивною енергією, тим частіше вона зустрічатиметься в житті.

Мапа Бажань. Фото: youtube
Мапа Бажань. Фото: youtube

Завдяки ефективності, карту бажань чимало людей по всьому світу розробляють для переосмислення життя.

З чого почати

Створювати Карту мрій можна на дошці, або на ватмані формату А1. Можна завантажити будь-яку розробку та роздрукувати всі шаблони. Для візуального наповнення використовуйте різноколірні маркери, наклейки та вирізки. Будь-які яскраві речі, які можуть прикрасити дошку. Знайдіть кілька журналів, з яких можна вирізати зображення та цитати.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Найголовніші атрибути: фотографії, надруковані чи написані від руки вислови, зображення місць для подорожі, нагадування про події чи людей.

Мапа Бажань. Фото: youtube
Мапа Бажань. Фото: youtube

Розміщення

Розміщення речей на дошці справа делікатна, тому спочатку слід визнати головні цілі, а потім записати конкретний курс дій для досягнення. Подивіться на свій список і знайдіть зображення чи символи, які йому відповідають. Приклейте або закріпіть компонент на дошці, повторіть дію з усіма написами. Можна розбити мапу на кольори в залежності від бажання.

Нагадаємо, ми писали, що українцям пообіцяли найсучаснішу енергосистему у світі: але скільки цього чекати.

Як повідомляв "Знай.ua" мінімальна пенсія у 2023 році: головні цифри, які мають знати українці

Також "Знай.ua" інформував світло подорожчає одразу на 18%: українцям, які живуть у непроглядній темряві, виставили нові тарифи