Яким буде розмір мінімальної зарплати у 2023 році: українцям назвали суму

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube
Пенсіонерка. Фото: скрін youtube

На даний момент розмір мінімальної заробітної плати в Україні становить 6,7 тисячі гривень. Останнє підвищення зроблено з 1 жовтня минулого року, тоді її збільшили на 200 гривень. У 2023 році рівень мінімальної заробітної плати залишиться без змін, тобто 6,7 тисячі гривень. Підвищення "мінімалки" вирішили не проводити, оскільки в умовах війни більша частина бюджету йде на інші, важливіші потреби.

Оля Цибульська розповіла, чому її син не схожий на чоловіка: "8 років мовчати складно"

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла, чому її син Нестор не схожий на чоловіка. Правду зірка розкрила в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram. Оля Цибульська досить відкрита у спілкуванні з шанувальниками і не тільки тішить їх яскравими кадрами зі свого зіркового життя, а й ділиться тим, що має душу. На цей раз вона вирішила розкрити правду, яку приховувала 8 років.

У боях за Бахмут загинув стронгмен і чемпіон Андрій Дмитрієв: "І світла на Землі поменшало"

Андрій Дмитрієв, фото: Facebook
Андрій Дмитрієв, фото: Facebook

Нещодавно ми повідомляли про те, що під Бахмутом помер один із розробників культової комп'ютерної гри STALKER Володимир Єжов, ставши на захист України від окупантів. А потім стало відомо про загибель бойового медика Владислави Чорних із позивним "Аїда"... повномасштабна війна, розпочата росіянами 24 лютого 2022 року, щодня забирає життя найкращих з нас - мирних жителів, воїнів ЗСУ. Федерація стронгмена України на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook повідомила про загибель багаторазового призера Чемпіонатів України, майстра спорту, голови Сумського осередку ФСУ Андрія Дмитрієва.

Курс долара на другий тиждень січня 2023 року: експерт озвучив прогноз та причини, що впливають на ситуацію

Курс валют. Фото: скрін youtube
Курс валют. Фото: скрін youtube

Українцям дали прогноз курсу долара на січень 2023 року – з 9 по 15 число. У цей період ціна на іноземну валюту на ринку буде стабільною – у межах 40-41 гривні за долар. Такий курс спрогнозував директор департаменту казначейства Акціонерного Товариства "КОМІНБАНК" Герман Марченко. 2023 рік, як зауважив експерт, не змінив тенденцій щодо іноземної валюти, які утворились у період із жовтня по грудень. Великого ажіотажу немає, а купівля та продаж готівки останнім часом коливається в межах 3-5% на місяць.

Генерал ЗСУ розповів, як зупинятимуть можливу навалу росіян з Білорусі: "Суцільні завали та мінні поля"

Командувач Олександр Павлюк. Фото: скриншот youtube
Командувач Олександр Павлюк. Фото: скриншот youtube

Чекатиме російських окупантів, якщо вони вдруге зважаться на новий наступ з боку Білорусі. Далеко зайти не вдасться. Про це сказав в ефірі єдиного телемарафону 5 січня командувач угрупуванням сил та засобів оборони Києва генерал-лейтенант Олександр Павлюк. Чоловік зазначив, військовими були створені рубежі з фортифікаційних споруд відразу на тисячу кілометрів, і російських окупантів зустрічатимуть вогнем у відповідь з артилерії.