Екстрасенс, прозваний "новим Нострадамусом", заявив, що передбачав "випадковий конфлікт" на Тайвані, який може мати серйозні наслідки для всієї земної кулі.

У розмові з Daily Star Крейг Гамільтон-Паркер пояснив, як він побоювався або "зіткнення" між двома підводними човнами, або того, що пара літаків може "зачепити один одного", створивши іскру у напруженій ситуації.

Він сказав, що ця іскра викличе набагато більший конфлікт за участю Китаю та росії, який стане найсерйознішою річчю на найближчі два роки.

Володимир путін на Святвечір у соборі, кадр з відео
Володимир путін на Святвечір у соборі, кадр з відео

Колишній фахівець з реклами сказав: "Я вже деякий час говорив, що відчуваю, що це буде конфлікт через Тайвань, який, я думаю, станеться цього року. нас буде щось на зразок дивного зіткнення чи інциденту”.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Жахливо, але аварія, про яку йдеться, на думку Крейга, полягатиме в тому, що або підводні човни зіткнуться один з одним, або літаки підріжуть один одного, або хтось спровокує, і все почне виходити з-під контролю.

Напруженість в азіатському регіоні останніми місяцями досягла нових висот, оскільки Китай заявляє, що Тайвань є частиною його території, а Тайвань заявляє, що є незалежною державою.

Пуски ракет у бік Тайваню. Фото: скрін youtub
Пуски ракет у бік Тайваню. Фото: скрін youtube

США стали на бік Тайваню, а це означає, що будь-який конфлікт між азіатськими країнами може призвести до драматичних наслідків.

На жаль, Крейг вважає, що масштаб конфлікту може стати досить великим, і навіть жахлива війна в Україні видасться маленькою.

Він сказав: "Я відчуваю, що це буде серйозною проблемою. Україна меркне порівняно з цим... Я відчуваю, що це закінчиться новим Китаєм, який розбитий на кілька країн. Замість одного великого Китаю".

Удар окупантів по Дніпру. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA
Удар окупантів по Дніпру. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Нагадаємо, що світло буде навіть на вулиці? Екстрасенс Макс Гордєєв розповів, коли Україна вийде із пітьми.

Раніше ми повідомляли, "живий Нострадамус" Саломе попередив про появу антихриста в 2023 році, росія і тут замішана: "Вже готовий і рухається".