Хто не платитиме за комуналку під час війни: названо категорії українців, яким можуть списати борг

Українцям повідомили приємні новини, що особливо актуально у період війни та в умовах погіршення економічного становища як багатьох сімей, так і в країні загалом. Стало відомо, що під час війни можуть списати борг за комуналку.

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Бутербродів не буде: як зросли ціни на ковбасу в Україні

Разом з багатьма іншими продуктами останнім часом у ціні помітно додали м'ясо та ковбаса. Ціни змінилися залежно від виду продукції та торгової марки. Як повідомляють у новому звіті на сайті Мінфін, раніше свиняча грудка коштувала приблизно 169 гривень за кілограм, а зараз її вартість складає майже 177 гривень.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ціни на ковбасу, скріншот з відео
Ціни на ковбасу, скріншот з відео

Курс долара у лютому: експерт пояснив, як зміниться валютний ринок наступного місяця

У лютому виповниться рік, як триває повномасштабна війна росії проти України. Але незважаючи на це, валютний ринок та економіка країни тримається на досить стабільному рівні. Директор департаменту казначейства Акціонерного Товариства "КОМІНБАНК" Герман Марченко дав свій прогноз стану валютного ринку в країні у наступний місяць.

Обмін валют, фото Знай.ua
Обмін валют, фото Знай.ua

Важливий день 24 січня: як уберегтися від нечисті, чому не можна різати свіжий хліб і до чого сильні морози цього вівторка

Сьогодні православні християни відзначають пам'ять Феодосія Великого та Антиохійського Феодосія. А в народі його називали або Федосієвим днем, або Федосеєм Весняком, або Худосеєм. Вважалося, що цього дня можна буде передбачити, якою буде весна і коли вона прийде. Люди вже сильно чекали на неї, бо до березня залишалося трохи понад місяць.

Хліб, скріншот з відео
Хліб, скріншот з відео

Яйця по 300 гривень: продавці шокували українців новими цінами

Українців вже не дивують високі ціни на продукти, зокрема й на яйця, вартість яких свого часу досягла космічних висот. Проте, як виявилося, продавці ще мають чим шокувати, адже днями на Одещині зафіксовано рекордну вартість яєць – 30 грн за штуку. Про це пише agronews.ua.

Ціни на яйця, скріншот з відео
Ціни на яйця, скріншот з відео