Небесні світила, за словами астрологів, не завжди розповідають лише про риси характеру. Також становище зірок може вказати на якості, які власник того чи іншого сузір'я отримує із зовнішнього світу. Є представники Зодіакального кола, яким завжди щастить - гроші на них "падають з неба", постійно з'являються нові романтичні стосунки, здоров'я їх не турбує, та й взагалі, ніби у них все життя мед.

І це все залежить від зірок? Цілком логічне питання, давайте дізнаємося, що розповіли астрологи за довгі роки, поки збирали цю інформацію.

За словами астроескпертів, є знаки Зодіаку, у яких майже завжди біла смуга – це Близнюки, Лев та Стрілець.

Знаки Зодіаку, скріншот: YouTube
Знаки Зодіаку, скріншот: YouTube

Сузір'я Близнюків

Близнюками управляє Меркурій, планета самовираження та спілкування, пише bustle. Корінь їх удачі - підвішена мова. Вони знають, як зачарувати серця оточуючих, відкриваючи двері та швидко просуваючись до вершини. Близнюки отримали від зірок талант, який допомагає їм створювати власний успіх.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Знаки Зодіаку - арт, скріншот: YouTube
Знаки Зодіаку - арт, скріншот: YouTube

Сузір'я Лева

Це один із найудачливіших знаків Зодіаку цілий рік через той простий факт, що вони так вважають. Леви народжуються, думаючи, що вони "господарі всесвіту", і проживають своє життя, чекаючи на успіх. Їхня впевненість в успіху змушує їх використовувати будь-яку можливість.

Ризикувати, але ніколи не сумніватися в успіху - ось левовий ключ до успіху.

Стрілець, скріншот: YouTube
Стрілець, скріншот: YouTube

Сузір'я Стрільця

Стрільцем керує планета Юпітер. Астрологи вважають цю планету знаком удачі та розширення, що робить Стрільця найудачливішим знаком із усіх.

Будучи одночасно вогненним та мінливим знаком, у них є драйв, але також і здатність пливти за течією, що робить їх відкритими для будь-якої можливості. Авантюристи та любителі ризику використовують свій вогонь, щоб посилити свою вдачливість і принести везіння у всі аспекти життя.

Нагадаємо, світ почне змінюватися: астрологи розкрили три знаки Зодіаку, які у лютому пізнають усю силу щастя.

Раніше повідомлялося, подарує щастя у коханні: названий магічний колір для кожного знака Зодіаку.

Також, "Випала карта Сонця": відомий астролог поділився прогнозом "подвійної" перемоги України – ворог зникне, як роса.