7 років без прав та 40 тисяч штрафу: "хитрих" водіїв попередили, що в Україні заборонено так робити

Для всіх наших читачів, які не уявляють свого життя без дороги та апарату з колесами під "м'якою точкою", є дуже важлива новина. Оскільки в Україні протягом останнього року були проблеми з доступністю до палива, а також ціни на АЗС перевищили всі розумні межі, багато водіїв вирішили змінити вид транспорту.

Автомобілі. Фото: скрін youtube
Автомобілі. Фото: скрін youtube

Українцям загрожує серйозне покарання: за що можуть виписати штраф на 50 тисяч євро чи заарештувати

Українські біженці, які перебувають у Німеччині, можуть влетіти на серйозний та великий штраф за нелегальну роботу. Суму у розмірі 50 тисяч євро доведеться виплатити і найнятим працівникам, і роботодавцям.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нові штрафи для пішоходів. Фото: скриншот Youtube
Нові штрафи для пішоходів. Фото: скриншот Youtube

Індексацію пенсій знову перенесли, коли тепер чекати

Минулого тижня очільниця Мінсоцполітики Оксана Жолнович оголосила, що довгоочікувану індексацію пенсій прийдеться перенести на квітень, однак вже сьогодні на урядовому порталі повідомили, що переніс індексації скасовується.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Забудьте про субсидію: категорію боржників позбавлять допомоги

У разі перебування у складі домогосподарства людини, яка заборгувала сплату аліментів, субсидію перестають нараховувати. Борги нараховують за певний період часу. Тобто українцям, які мають протермінування зі сплати аліментів три місяці, житлова субсидія (у тому числі на наступний період) домогосподарству не призначається. Про це повідомив Пенсійний фонд.

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Україна знову може перемогти на "Євробаченні", TVORCHI вже віддали перше місце

За кілька місяців у травні відбудеться щорічний пісенний конкурс "Євробачення-2023", який цього року пройде у Великій Британії, хоча перемогу здобув український колектив Kalush Orchestra. Рішення ухвалено через те, що в нашій країні триває повномасштабна війна і проведення такого міжнародного заходу є небезпечним, оскільки російські ракети продовжують літати над мирними містами.Ї

TVORCHI. Фото: instagram.com/tvorchi_official/
TVORCHI. Фото: instagram.com/tvorchi_official/