Школам рекомендують перейти на дистанційку: у МОН назвали найнебезпечніші дати

У Міністерстві освіти та науки України дали рекомендації стосовно організації навчання у навчальних закладах. Детальніше про це йдеться у новому дописі на фейсбук-сторінці "Пенсійного кур'єра". Зокрема, через загрозу обстрілів з боку російських військ у річницю повномасштабного вторгнення Міністерство освіти та науки рекомендувало всім закладам освіти перейти на дистанційну форму навчання.

Школа, скріншот: Youtube
Школа, скріншот: Youtube

Магазини навмисне завищували ціни у 2022 році: на які саме продукти

Протягом минулого року ціни на продукти харчування зростали неймовірними темпами та, як виявилося, частково їх спеціально завищували у магазинах. За результатами 266 перевірок Держпродспоживслужби було виявлено дуже багато порушень.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Переказати чи зняти кошти неможливо: ПриватБанк змінив правила користування своїми картками

Віднедавна кредитними коштами не зможуть користуватись клієнти, у чиїй платоспроможності банк засумнівався. Один з клієнтів поскаржився, адже він давно є клієнтом банку, але на його картку "Універсальна" було встановлено обмеження на зняття та переказ коштів. Чоловік обурений, адже кредитна історія в нього ідеальна.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

В Україні тестуватимуть нову систему повітряної тривоги: як діє ізраїльське раннє оповіщення

У Києві тестуватимуть ізраїльську систему оповіщення про ракетну небезпеку, яку можуть розширити на інші регіони.
Нові системи оповіщення про ракетну небезпеку протестують у Києві. Про це повідомив посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Повітряна тривога, скріншот: YouTube
Повітряна тривога, скріншот: YouTube

Чи беруть на передову українців без досвіду служби: що означає повістка

Українці, які мають досвід перебування у лавах збройних сил можуть потрапити на фронт швидше ніж ті, хто не служив у армії. Проте й таким приходить повістка — що вона означає. Тих, хто раніше не проходив службу в армії також мобілізують, але перед тим, як потрапити на передову, слід пройти навчання, тому таких українців призивають тільки в навчальні військові частини для проходження підготовки.

Вручення повістки, скріншот із відео
Вручення повістки, скріншот із відео