Фермери насилу покривають попит: в Україні фіксують стрибок цін на свинину

На українському ринку свинини фіксують зростання цін, яке принесло міжсезоння. Виробники реалізовують свиней забійних кондицій на 2-3,5 гривні дорожче, ніж тижнем раніше – по 67-68 гривень за кілограм. Про це повідомляють аналітики асоціації "Свиноводи України".

Свинина. Фото: скрін youtube
Свинина. Фото: скрін youtube

Зірка "Квартал 95" Юрій Ткач разом із дружиною згадали найкращий день свого життя: "Вірю в долю"

Зірка "Квартал 95", а також серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач разом із дружиною згадали найкращий день свого життя, який був майже 9 років тому.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Вікторія Ткач вразила архівними кадрами одного з найважливіших та найщасливіших днів життя — весілля з Юрієм Ткачем. На кадрах пара позує у святковому вбранні, весело кривляється і мило обіймається.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Українка у Барселоні викотила претензії через погану безкоштовну квартиру: "Це нормальні умови?"

Деякі українки поїхали з України не тікаючи від війни, а сподіваючись влаштувати собі життя та пожити "на шару" в добрих умовах за кордоном.

Одну з таких показав захисник України, який служить у ЗСУ та дописує до Twitter. Він розмістив відео претензійної дамочки і написав, що не знає, як вони там виживають: "Усім підрозділом за неї переживаємо, бідні люди, як загалом, вони там виживають".

Українка за кордоном. Фото: Twitter
Українка за кордоном. Фото: Twitter

"Неможливо насолоджуватися": зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька показала, як треба зустрічати весняне загострення

Популярна українська актриса, зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька, яка днями розповіла про доброзичливість київських водіїв та сіла в авто до незнайомця, продовжує радувати своїх фанатів яскравими кадрами та історіями з життя.

Цього разу Дарія Петрожицька вирішила поділитися весняним настроєм та дуже барвистим знімком. Тут Дарина зробила собі вінок із кількох гілок із розпущеними бутонами.

Дар'я Петрожицька, фото: Instagram
Дар'я Петрожицька, фото: Instagram

Не до жартів: в Україні з 1 квітня можуть зрости зарплати та пенсії, озвучено суми

Багато фінансових питань, які до війни здавалися звичайною справою, зараз в Україні перебувають у підвішеному стані. Проте навіть у той час, коли все довкола дорожчає, а реальні доходи українців падають, з'являються позитивні новини. В Україні можуть збільшити мінімальну заробітну плату.

Багато хто не чекав, а це сталося. Справа в тому, що в українському парламенті вже зареєстрували проекти законів №8431 та №8432, але поки що вони не були прийняті. У разі ухвалення законів перше підвищення рівнів соціального забезпечення відбудеться 1 квітня.

Українці, фото: Знай.ua
Українці, фото: Знай.ua