Проїзд у Києві подорожчав вдвічі: яка категорія осіб платитиме дорожче

Українці у транспорті, фото: Знай.ua
Українці у транспорті, фото: Знай.ua

Проїзд у громадському транспорті Києва подорожчав вдвічі. Таке рішення було ухвалено з 1 березня. Однак нововведення торкнеться лише однієї категорії пасажирів. Цього разу подорожчання торкнеться школярів. Адже з 1 березня відбулося подорожчання вартості виготовлення електронного учнівського квитка, який дає право учням безплатно користуватися громадським транспортом. Відзначається, що відтепер батькам потрібно буде заплатити не 50, а 100 грн. Киянам пояснили, що підвищення ціни пов'язане із подорожчанням матеріалів.

Благодатний вогонь зійшов на Кремль: Влад Шевченко з "Ліги сміху" порадував українців захоплюючим передбаченням

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube
Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Влад Шевченко регулярно піднімає українцям настрій, а разом із ним і бойовий дух. Він знімає кумедні скетчі на найактуальніші теми, тому завжди викликає сміх у глядачів. Так, цього разу гуморист поділився дуже цікавим пророцтвом. У новому ролику Влад Шевченко посміявся, що за кілька місяців у росії не лише будуть "бавовни", а й на Кремль зійде благодатний вогонь. Разом з тим і путін дуже невдало чхне, чим сильно порадує весь адекватний світ, а особливо українців.

У ПФУ назвали категорію пенсіонерів, кому доплатили до 300 грн: це ще треба було довести

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

На офіційній сторінці Пенсійного фонду України на сайті Урядового кварталу з'явилася інформація щодо соціальних виплат для осіб з інвалідністю, що пов'язано з Чорнобильською катастрофою, або для учасників ліквідації після аварії на ЧАЕС. З 1 березня 2023 року в Україні відбувається індексація пенсій, у зв'язку з якою було змінено мінімальний розмір допомоги літнім громадянам. Соцвиплату підняли і особам, описаним вище.

Соняшникова олія наближається в ціні до рекордних показників: скільки просять за літр

Соняшникова олія. Фото: скрін youtube
Соняшникова олія. Фото: скрін youtube

Асоціація "Укроліяпром" раніше виступила із заявою, що занепокоєна активним вивозом соняшника з України, повідомляє "Агро Перспектива". Повідомляється, що хвилювання насамперед викликав експорт олії за кордон. Він досяг 2,754 млн. тонн. Продажі зросли в 35 разів проти 2021, коли експорт становив 79 тис. тонн. Основними покупцями стали країни ЄС — понад 70%, Туреччина — понад 20%. Судячи з цін на порталі мінфін, 850 мл пляшка олії в середньому коштує 62-65 грн, що у перерахунку на літр - 73-75 грн.

Відомий хіромант передбачив Україні напружений березень та новий наступ: "Є світло в кінці тунелю..."

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Не будемо сперечатися, багато українців до фатальної дати 24 лютого побоювалися і чекали на "великі страшні настання". Однак багато з того, чим загрожували агресори, не сталося. Зараз триває березень і практики мають нові прогнози на новий наступ ворога. Про це астрологічний експерт Володимир Бадіян розповів у своєму новому відео. До річниці повномасштабної війни всі чекали на загострення на фронті. На початку цього тижня активізувалися повітряні атаки з боку окупантів та з'являються повідомлення, що ворог змінив місце запуску дронів, щоб вони діставали вже й до заходу України.