"Київстар" готовий знімати гроші навіть за найменших: вже вигадали окремий тариф

Магазин "Київстар", скріншот: YouTube
Магазин "Київстар", скріншот: YouTube

"Київстар" - один із провідних мобільних операторів України, який цього тижня оголосив про зміну умов обслуговування клієнтів. З 1 березня запроваджено нові індивідуальні тарифні пропозиції, а наступного місяця компанія планує відмовитися від частини своїх старих пропозицій. У абонентів з'явилася можливість самостійно переходити на тарифний план, який найбільше відповідає їхнім потребам. При цьому без додаткових витрат. Це стосується виключно корпоративних клієнтів. А ось простим клієнтам хочеться нагадати що варто брати до уваги, адже якщо у вас підключені додаткові послуги (нічний інтернет тощо) і ви хочете перейти на новий тарифний план, старі "можливості" краще відключити, щоб не втратити зайві гроші. З 1 березня користувачі телебачення від "Київстар" можуть передплатити "Дитячий пакет", у якому надається доступ до дитячого контенту за плату у розмірі 100 гривень.

Хропун володимира путіна Дмитро Медведєв отримав плювок в обличчя від космонавта: "Віддай російській матері"

Дмитро Медведєв, фото: вільне джерело
Дмитро Медведєв, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Колишній астронавт NASA Скотт Келлі відправив назад росії медаль "За заслуги в освоєнні космосу". Нагороду йому колись вручив нині чинний заступник голови Ради Безпеки російської федерації та великий хропун усієї росії Дмитро Медведєв. Це сталося на початку повномашстабного військового вторгнення росії в Україну. Причиною такого рішення стала кровопролитна війна, яку росія розв'язала проти нашої держави. Скотт Келлі вільно говорить і пише російською мовою. Скотт Келлі чотири рази бував у космосі, двічі на борту російських ракет "Союз" і командував російсько-американським екіпажем на Міжнародній космічній станції.

"Як тебе не вистачає...": Булітко згадала Марину Поплавську у її свято

Марина Поплавська, фото з Instagram
Марина Поплавська, фото з Instagram

Відома українська гумористка, артистка, волонтер та руда красуня з "Дизель шоу" Вікторія Булітко, яка днями розповіла, що якби не гумор, то вона зайнялася б фокусами, продовжує радувати шанувальників яскравими кадрами з життя. Цього разу Вікторія Булітко нагадала всім, що у березні її колега Марина Поплавська, яка трагічно загинула в автокатастрофі, День народження і має чудову нагоду згадати все добре про артистку. Вікторія Булітко опублікувала відео, на якому відео, що вона разом із Мариною Поплавською сидить в авто та артистки рухаються під ритмічну музику.

Повертаємо Масляну дешевими млинцями: в Україні різко впала ціна на молоко, сир і вершкове масло

Молоко, скриншот: YouTube
Молоко, скриншот: YouTube

Для наших читачів, які уважно стежать за цінами на головні продукти харчування, є дуже важливі новини. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на молоко, сир та вершкове масло. Березень місяць потроху наближається до свого екватора, а ціни на "молочку" трохи потішили покупців. Станом на 10 березня ціни на молоко знизилися на кілька гривень. Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків порталу Minfin.

Подвиг воїнів ЗСУ, які врятували 7 тисяч грузинів від окупантів, поки весь світ мовчав: "Рахунок йшов на години"

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Зараз у Сакартвело відбуваються справді важливі події - тисячі людей виходять на вулиці з протестами проти рішень, які ухвалюються в Парламенті проросійською партією. В інтернеті набирає популярності відео, яке раніше вже публікувалося, проте було видалено через "правду". Адже лише Україна відгукнулася на крик про допомогу народу Сакартвело 1993 року. Наші миротворці врятували 7600 осіб, які були піддані етнічним чисткам під час окупації Абхазії, у горах Сванетії.