Кому ще провели індексацію виплат у березні: у Мінсоцполітики показали, хто отримуватиме більше

У березні було проведено індексацію пенсійних та деяких інших соціальних виплат.

У Мінсоцполітики повідомляють, що на 19,7% було збільшено щомісячні страхові виплати потерпілим на виробництві та членам їхніх сімей. Про це йдеться у повідомленні на сайті відомства.

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube
Пенсіонерка. Фото: скрін youtube

Камалія показала красеня, який "цілує" її, поки Захур із дочками в Лондоні: "Видно, що дуже любить"

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія показала, хто не дає їй занудьгувати, поки поряд немає чоловіка Захура та дочок.

Камалія поділилася дуже милим роликом, на якому позує разом із одним зі своїх коней. Тварина всіляко виявляє знаки уваги, ніби цілуючи свою господиню, а потім отримує від неї невеликий відповідь "цем".

Камалія. Фото: скрін youtube
Камалія. Фото: скрін youtube

Українці залишаться без субсидій через помилку: як не втратити допомогу на комуналку

Ми вже розповідали нашим читачам, що громадяни, у яких накопичилися борги щодо комуналки, можуть і не отримати субсидію від держави, проте це далеко не єдина причина, через яку домогосподарства залишаються без допомоги на ЖКП.

Наприклад, якщо у декларації доходів громадянина було виявлено "некоректні дані", яка подавалася разом із заявою на призначення субсидії, то сім'я може отримати відмову.

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Тіна Кароль згадала про життєві виклики, розсунувши потужні ніжки: "Що робимо?"

Відома українська виконавиця Тіна Кароль продовжує ділитися своїми переживаннями, міркуваннями... відповідями на всі питання в Telegram.

Вона часто пропадає з медіапростору, а потім знову повертається. На цей раз артистка заговорила про виклики, які постають перед нею щоразу. І щоразу вона зустрічає опір.

Тіна Кароль, фото: Telegram
Тіна Кароль, фото: Telegram

Лайфхак від українських захисників: звичайна сітка-рабиця рятує від ударного БПЛА "Ланцет"

Один із лайфхаків від бійців ЗСУ, як уберегти самохідну арту "Гвоздика" - звичайнісінька сітка-рабиця

Українці встановили імпровізований захист на позиції артилерії, яка врятувала техніку від поразки російським безпілотником Ланцет. Український екіпаж 122-мм самохідної артилерійської установки 2С1 "Гвоздика" розгорнув на позиції сітку-рабицю.

Кредити на зниклих безвісти воїнів ЗСУ, фото: Facebook
Кредити на зниклих безвісти воїнів ЗСУ, фото: Facebook