АТБ додає нову спеціальну пропозицію – до 50% знижки на час акції "Міцні знижки".

Щотижня в п'ятницю, суботу та неділю у всіх магазинах мережі АТБ при оплаті платіжною карткою АТБ автоматично діятиме знижка до 50% на 7 обраних хітових товарів. Про це йдеться на сторінці АТБ у Facebook. Єдина умова акції — розрахунок ведеться картою АТБ.

Тільки для користувачів картки АТБ від банків-партнерів А саме: Райфайзен банк, А-Банк, Ощадбанк, Укргазбанк. Три дні на тиждень (в п'ятницю, суботу та неділю) з 24.03.2023 по 26.03.2023 року, виключно при оплаті банківською карткою АТБ від банків-партнерів, ви зможете придбати товари по акційній вартості! Не пропустіть можливість придбати якісні товари зі знижками! — йдеться у повідомленні.

Акція діє з 17 березня до 9 квітня 2023 року.

Кожного вікенду будуть абсолютно різні хітові сім продуктів, аби ваших вигідних покупок було ще більше. Перелік акційних товарів та детальніше про акцію дізнавайтеся на сайті мережі АТБ.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше ціни для тих, хто мав таку картку, були дещо нижчими за звичайні, проте цього разу представники АТБ обіцяють грандіозне зниження вартості товарів.

Для того, щоб купити продукти за акційною вартістю, потрібно лише прийти в п'ятницю, суботу чи неділю за покупками та розплатитися банківською картою АТБ від банків партнерів.

Нагадаємо, ми писали, що до борщу — саме те: українські супермаркети знизили ціни на сметану, де дешевше.

Як повідомляв "Знай.ua" якими будуть ціни на картоплю в Україні у 2023 році: прогноз від експертів.

Також "Знай.ua" інформував, в Україні почали знижуватися ціни на огірки: як змінилася вартість овочів у супермаркетах.