Поки українські захисники віддають свої життя, борючись за кожен метр землі син мера Коломиї Олег Станіславський пішов стопами колишнього "слуги народу" Миколи Тищенка та насолоджується райським відпочинком на Балі. Про це повідомляє telegram-канал "Всевидюче око".

У той час як усі українці трудяться для наближення перемоги, знаходяться індивіди, для яких, вочевидь, війни немає. Так, наприклад, син мера Коломиї Олег Станіславський засмагає на Балі та не знає горя.

Син мера Коломиї Олег Станіславський на Балі
Син мера Коломиї Олег Станіславський на Балі

У мережі з'явилися кадри, на яких Олег Станіславський підкорює бурхливу річку серед джунглів у компанії своєї жінки, а також катається на квадроциклах, займається йогою та відвідує дискотеки на розкішних яхтах. Зупинилася пара на віллі, і почувається, судячи з кадрів, дуже непогано.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Журналісти вже зацікавилися, як чоловік призовного віку зміг виїхати з України та з відповідним питанням звернулися до ДПСУ.

До речі, нещодавно "робочим візитом" на Балі відзначився скандальний нардеп Микола Тищенко. Після цього його позбавили мандата.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як Тищенко повертався з "таїландських котлів": Квартал 95 показав бурхливу радість Арахамії.

Також наш портал інформував, танцював на закордонних курортах під російську попсу: депутат-митник прогулював засідання понад рік.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дружина олігарха Гордійчука, який обдурив українців на 20 млн грн, хвалиться шикарним життям: успішний успіх у чистому вигляді.