У Росії вчитель історії вирішив провести "профілактичну" бесіду учню, який балувався на уроці. Ось тільки педагогічні методи використати не став і вирішив познущатися з дитини. Про це йдеться на сторінці у twitter російського опозиційного політика та політв'язня Андрія Пивоварова.

Інцидент стався у школі №4 міста Копейська у Челябінській області Росії. Вчителю не сподобалося, як один із учнів поводився на уроці і попросив залишитися його в класі. На звукозаписі можна почути гучний ляпас, можна припустити, що це удар. Після цього учень почав плакати, а вчитель наказав стати навколішки.

Школа. Фото: скрін youtube
Школа. Фото: скрін youtube

Школяр довго просив вибачення у вчителя, втім, той не реагував і продовжував свій монолог.

Судячи з усього, він усе знімав на камеру, адже погрожував показати хлопця, що плаче, його однокласникам. Потім педагог почав загрожувати, що справить на хлопця малу потребу.

"Ти що так поводиться, сопля зелена? Я тебе об*ссу зараз, зрозумів? Прям тут зараз, хочеш?", - Каже вчитель.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що майбутня свекруха тримала дівчину в заручниках після побиття від сина: "Хайп робить, друга Шуригіна".

Також наш портал інформував, полтавська подружка Іллі Ківи замість підозр СБУ отримала право голосу в Єврораді: "Роками сприяла р*сні".

Крім того, наш портал писав, танцював на закордонних курортах під російську попсу: депутат-митник прогулював засідання понад рік.