У ВООЗ переглянули вакцинацію від Covid-19: кому потрібно робити щеплення кожні 6 місяців

Карантин. Фото: РБК-Україна
Карантин. Фото: РБК-Україна
Карантин. Фото: РБК-Україна

Українці останнім часом хоча б раз, але ставили собі питання "А де ж подівся коронавірус?". Адже нас так лякали нещадною хворобою, аж раптом, різко. з початком війни начебто кудись і зник цей Covid-19. Насправді, нікуди він не зник і люди продовжують гинути від цієї хвороби. Більш того. у багатьох країнах тільки недавно дозволили з'являтися без масок у громадських місцях. Хоча деякі жителі все ще продовжують носити їх заради своєї безпеки. А зараз і зовсім з'явилася нова інформація щодо коронавірусу. Всесвітня організація охорони здоров'я оновила рекомендації щодо вакцинації від коронавірусу. Зміни були зроблені після врахування імунітету, який багато людей провели через вакцинацію або інфекцію.

Красень з "Голос країни" Даніель Салем після обстрілу показав дівчину, заради якої воює: "Люблю тебе 3000"

Даніель Салем, фото: Знай.ua
Даніель Салем, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Відомий український телеведучий показав, заради чого пішов у територіальну оборону та захищає українські землі. Публікацію було розміщено на його сторінці в соціальній мережі Instagram, де телеведучий регулярно публікує важливі новини про війну, а також розповідає про досягнення його бригади. Пост був досить милий, тому що на ролику він з'явився разом із дочкою Місяцем. Очевидно, вона тоді була дуже далеко від чоловіка, в безпечному місці, а ось сам Даніель Салем залишився в Одесі і став частиною територіальної оборони.

Лох-Неське чудовисько після довгої перерви знову показалося людям, чоловік завмер біля озера: "Воно вискочило!"

Свіжі кадри біля озера Лох-Несс, фото: Credit: Visit Inverness Loch Ness via Pen News
Свіжі кадри біля озера Лох-Несс, фото: Credit: Visit Inverness Loch Ness via Pen News

Мисливець за "Нессі" сказав, що він упевнений, що впіймав легендарну рибу своїм луціаном, і навіть стверджує, що береги навколо міфічного озера стали окропом. Звичайний перехожий з камерою біля озера Лох-Несс 58-річний Еоін О'Фаодхагейн зафільмував масивного 20-футового звіра, що розбивається об воду. З О'Фаодхаїном справи ще дивніші, бо всього два тижні тому він упіймав два горби, що висунулися з води. Дивне місце змусило ентузіаста заявити, що в глибинах можуть жити дві великі істоти.

Електроенергія все ж таки подорожчала, але не для всіх: кому треба платити більше і за що

Електрик, фото: Знай.ua
Електрик, фото: Знай.ua

Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики і комунальних послуг ухвалила рішення про підвищення тарифів на розподіл електроенергії для шести операторів системи розподілу, розташованих у зоні бойових дій. Підвищення відбудеться з 1 до 30 квітня 2023 року на 5,2-13,7%. Регулятор продовжив на квітень діючі тарифи на розподіл е/е ще для 26 ОСР, включно з 22 компаніями, які працюють на стимулювальному тарифі, та ще для шести - за методологією "витрати +".

Настю Каменських запідозрили у розставанні з Потапом через зради: "Налаштована на сім'ю..."

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Нещодавно спалахнув скандал з Олексієм Потапенком, якого українська виконавиця GIP C звинуватила в спробах встановлення інтимних відносин в обмін на кар'єру. За її словами, артист намагався залучити її до "непристойності", хоча поки що не надала жодних конкретних доказів. На цьому тлі з'явилася інша - гучніша новина, опублікована в Telegram-каналі Harley Quinn. Там повідомляється, що Настя Каменських зовсім розлучилася з репером, з посиланням на слова 35-річного друга співачки. Нібито він їй постійно зраджував із малолітніми дівчатами, яким обіцяв блискучу кар'єру. GIP C – одна з них. Цю інформацію називають 100-відсотковою.