Відомий український телеведучий показав, заради чого пішов у територіальну оборону та захищає українські землі.

Публікацію було розміщено на його сторінці в соціальній мережі Instagram, де телеведучий регулярно публікує важливі новини про війну, а також розповідає про досягнення його бригади.

Даніель Салем, фото: Знай.ua
Даніель Салем, фото: Знай.ua

Пост був досить милий, тому що на ролику він з'явився разом із дочкою Місяцем. Очевидно, вона тоді була дуже далеко від чоловіка, в безпечному місці, а ось сам Даніель Салем залишився в Одесі і став частиною територіальної оборони.

Він захищає українські землі не просто так, а щоб його родина змогла повернутись додому, і вони знову зустрілися. Розмови такі у них регулярні, зважаючи на все.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Люблю тебе 3000 .... 💙💛" - йдеться у повідомленні під постом.

Щоб не розкривати, про що вони говорили, чоловік підставив на відео пісню Макса Барських "Буде весна", яка стала справжнім символом цього року.

Раніше Даніель Салем зізнався, як потрапив під обстріл. Куля пронизала його автомобіль.

"Я вибір зробив давно, і не пробачу я їм дітей і в полон ні кого не візьму. Не хочу я війни, не хочу болю ... Ми переможемо, тому що ми вміємо любити, вміємо дихати на повні груди, вміємо сміятися страху в обличчя", - Написав ведучий про ситуацію в країні.

Нагадаємо, що зірка "Голос країни" Даніель Салем упевнений, що в нього назад дороги немає: "Шкода, що я не можу розповісти більше".

Раніше ми повідомляли, що Даніель Салем у всеозброєнні захопив бойовим настроєм на передовій: "Мрія кожної жінки".