Ціни падають разом із ртутним стовпцем: українські супермаркети оновили вартість картоплі, цибулі та капусти

Овочі, скріншот: YouTube
Овочі, скріншот: YouTube

Для всіх наших читачів, котрі під час походу до магазину уважно стежать за цінами на головні продукти харчування, є кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на картоплю, капусту та цибулю. Згідно з відкритими даними, у березні ціни на овочі значно підвищилися, деякі з них досягли рекордних показників. А ось на початку квітня їх вартість пішла до зниження. Зокрема, молода картопля подешевшала з 23,01 грн/кг до 12,50 грн/кг. Рожевий став дешевшим з 11,82 грн/кг до 10,20 грн/кг. Молода капуста знизилася у ціні з 77,34 грн/кг до 64,90 грн/кг. А ось білокачанна, навпаки, трохи додала ціни, досягнувши 24,67 грн/кг.

Батько відправив маленьку доньку в цирк через бороду, тепер вона рекордсменка: "Я вдаю ту, ким не є"

Вівіан Вілер, фото: Книга рекордів Гіннеса
Вівіан Вілер, фото: Книга рекордів Гіннеса

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Жінка з "синдромом перевертня" встановила рекорди своєї довгої бороди після того, як кілька десятиліть тому відмовилася від бритви. 74-річна Вівіан Вілер потрапила до Книги рекордів Гіннеса (GWR) як "найдовша борода у жінки" 8 квітня 2011 року. Вуса мами трьох дітей виросли до колосальних 10 дюймів (25 см), а деякі повідомляють, що відтоді вони стали ще довшими. І коли її запитали, чому вона не поголи волосся для обличчя, вона сказала, що не хоче бути "кимось, ким вона не є".

Фанатам Marvel показали моторошну аварію Джеремі Реннера: світ мало не втратив Клінта Бартона з "Месників"

Джеремі Реннер у лікарні, фото ABC
Джеремі Реннер у лікарні, фото ABC

Майже смертельна аварія зірки Marvel Джеремі Реннера (Соколине око) зі снігоочисником була відтворена в жахливій анімації, яка була показана під час його інтерв'ю з Дайан Сойєр. Мультфільм, створений за сприяння спогадів зірки "Месників" про події, дуже докладно показує, як його розчавили ратрак PistenBully 1988 року. На ньому Реннера зображено всередині масивного пристрою, коли його племінник Алекс Фрайс причеплює до нього транспортний засіб. Чоловіки намагалися перемістити трактор із проїжджої частини на вулицю.

"Росіяни захлинуться...": відома мольфарка зізналася, чим закінчаться нові спроби рф наступати

Білоруські та російські військові, фото з вільних джерел
Білоруські та російські військові, фото з вільних джерел

Відома українська мольфарка Олена Стеценко використала свої сили передбачення, щоб розібратися з питаннями, на які хочуть почути відповіді українці. Вона розповіла, чим може закінчитися "новий наступ росії", який, як попереджають у США, може розпочатися вже за кілька тижнів. Олена Стеценко визначила, що цей так званий "новий наступ" росіян буде дуже невеликим. А ось після нього українські захисники зможуть направити всі сили на контрнаступ.

"За що ми стоїмо?": агресивний любитель чужого побив українського військового

Військові ЗСУ. Фото: Youtube
Військові ЗСУ. Фото: Youtube

З міста Чернівці прийшли дуже сумні новини, котрі вкотре доводять, що серед деяких українців падає повага до захисників країни. Так, в одному із дворів міста виник конфлікт між військовим Романом Ставчанським, який уперше за рік війни повернувся з фронту та місцевим жителем. Другому чоловікові не сподобалося, що військовий зайняв нібито його місце на парковці і в результаті вдарив його в обличчя. Чернівчанин кинув у слід Ставчанському - "Ви за*бали, військові", і втік з місця події.