Українці можуть отримати від ПриватБанку 25 тисяч гривень: потрібно виконати лише 2 умови

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Українці можуть отримати від ПриватБанку 25 тисяч гривень і для цього потрібно виконати лише дві умови. Подробиці розкрили у повідомленні пресслужби фінустанови у соціальній мережі facebook. Українці, які підключатимуться до Payoneer через Приват24, мають шанс отримати гарантований кешбек у розмірі тисячі гривень або виграти 25 тисяч гривень. У ПриватБанку пояснили, що для участі в акції, яка діє до 14 липня 2023 року, потрібно виконати дві умови.

Камалія несподівано возз'єдналася із Захуром, після заяв про розлучення: "Знову разом"

Камалія та Захур. Фото: скрін youtube
Камалія та Захур. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія зворушила милим фото із Захуром та дочками, після заяв про розлучення. Нещодавно Камалія приголомшила українців заявою про розлучення із чоловіком-мільярдером, з якою прожила у шлюбі майже 20 років. Вона розповіла, що разом із чоловіком протягом року працювала над проблемами у їхніх відносинах, але все ж таки було прийнято рішення рухатися далі порізно.

Прогулянка не буде легкою: в Україні копи почнуть штрафувати пішоходів, готуйте 255 гривень

Пішоходи, скріншот: YouTube
Пішоходи, скріншот: YouTube

Для наших читачів, які стосуються водіння авто, а також для всіх пішоходів, є дуже важливі новини. Справа в тому, що українців вже карали штрафами за перехід дороги у невстановленому місці. Тепер є інформація, що пішоходів найближчим часом зобов'яжуть включити в елементи одягу світлоповертаючі елементи, а ще їх називають просто "флікери". Про це стало відомо завдяки новій пропозиції від нардепа "Слуги народу" Володимира Крейденка. За словами депутата, низька видимість пішоходів у темний час доби за статистикою є однією із найпоширеніших причин тяжких аварій. Тому він пропонує зобов'язати пішоходів носити на одязі світлоповертаючі елементи.

Запаси майже вичерпалися: в Україні відновилося зростання цін на цибулю

Ціни на цибулю. Фото: скрін youtube
Ціни на цибулю. Фото: скрін youtube

В Україні фіксується поновлення зростання цін на цибулю. Ця цінова тенденція пояснюється сезонним виснаженням запасів продукції і більш активним попитом із боку оптових компаній. За даними цінового моніторингу, українські фермери на даний момент згодні відвантажувати цибулю не менше ніж по 38-45 гривень за кілограм. У середньому це на 10% вище за ті ціни, що фіксувалися наприкінці минулого робочого тижня. Як стверджують аналітики, попит на цибулю збільшується з кожним днем, незважаючи на значне підвищення цін. При цьому запаси продукції в українських фермерів мінімальні, якщо порівнювати з останніми двома сезонами.

Володимир Дантес разом із Дімою Комаровим став ворогом номер один і радий цьому: "Ви дуже довго думаєте"

Володимир Дантес, фото: YouTube
Володимир Дантес, фото: YouTube

Український співак, колишній чоловік співачки та екс-солістки гурту "Время и стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес опинився у списку ворогів російської федерації.

Відповідний скріншот з російського сайту він опублікував у сторісі на своїй сторінці в соцмережі Instagram. "Компанію" Дантесу склали багато інших українських діячів культури: наприклад, Віра Брежнєва, Євген Комаровський, Павло Гудімов. Причиною такого "покарання" стала громадська діяльність та громадянська позиція цих осіб. Усі вони засудили напад росії на Україну, закликають допомагати ЗСУ та українським біженцям, поширюють правду про трагічні події.