"Худа, як велосипед Україна...": волога Ксенія Мішина змусила Тараса Цимбалюка нервувати

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" та романтичного реаліті "Холостячка", а з нещодавнього часу ще й телеведуча шоу "Я люблю Україну" Ксенія Мішина все ніяк не може насолодитися собою і своєю "мокрою" фотосесією. Цього разу навіть колега Мішиної Тарас Цимбалюк спитав, скільки ще буде фото із цього фотосету. Але акторка нічого не відповіла. В черговий раз шанувальники і користувачі мережі вирішили поділитися своєю думкою з приводу таких знімків.

1200 гривень доплати: хто із пенсіонерів може розраховувати на нові виплати

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube
Пенсіонерка. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Наші читачі мають пам'ятати той факт, що у березні пройшла масштабна індексація пенсій, в результаті середній розмір виплат становив трохи більше ніж 5 тисяч грн. Однак у деяких громадян після проведення індексації пенсії зросли до 10 575 гривень. Понад 10 тисяч гривень стали отримати військові пенсіонери, у березні підвищення торкнулося 553 тисячі таких виплат. У середньому військовим пенсіонерам підняли пенсії на 1200 гривень. Про це стало відомо завдяки даним заступника голови Пенсійного фонду України Ірини Ковпашко.

В Україні перерахували ціни на вершкове масло: у яких супермаркетах дешевше

Вершкове масло. Фото: скрін youtube
Вершкове масло. Фото: скрін youtube

Повномасштабне російське вторгнення сильно вдарило по економіці України, зокрема суттєво постраждав аграрний сектор. Багато ферм було зруйновано та поголів'я худоби скоротилося. Також зверху наклалися й інші фактори у вигляді інфляції та дефіциту електроенергії. В результаті ціни на продукти тваринного походження сильно зросли, зокрема молоко та відповідно вершкове масло. Так, станом на 21 квітня масло вершкове торгової марки "Яготинське" 73% у середньому коштує 69,88 гривні за 200 грамів. Якщо порівнювати із березнем, то середній цінник на продукт знизився на 97 копійок.

Донька Жені Кошового з "Квартал 95" Варвара зраділа, що розлютила українців російськими піснями: "Ура, пішли..."

Варя Кошова, фото: Instagram
Варя Кошова, фото: Instagram

Вже понад рік в Україні триває повномасштабна війна, і жителі нашої країни свідомо відмовляються від усього, що пов'язане з росією. І це не лише про перейменування вулиць та переходу на українську мову, а й про відмову від споживання їхньої культури: музики, кіно, телешоу... Але, як виявилося, не всі вважають, що це так уже необхідно. Наприклад, дочка лідера "Квартал 95" Жені Кошового. Варвара із задоволенням поглинає продукт російських артистів та ділиться процесом у соцмережах. Після того, як дівчину присоромили, вона вирішила порозумітися, але не зовсім так, як цього від неї очікували.

Українців можуть депортувати з Польщі - набули чинності нові зміни

Українські біженці. Фото: скрін youtube
Українські біженці. Фото: скрін youtube

Варто нагадати, що у квітні у Польщі набули чинності поправки до Закону "Про іноземців", що стосується нелегального перебування на території країни та подальшої депортації. Ці зміни покликані адаптувати законодавство сусідньої країни до норм ЄС, повідомляють фахівці міграційної платформи. Серед ключових змін, які набули чинності з 7 квітня, слід зазначити збільшення терміну заборони на в'їзд до країн Шенгенської зони (від 5 (раніше) до 10 років). Іноземцям буде відведено лише 8 днів на виїзд із Польщі після отримання відповідного рішення замість попередніх 2-4 тижнів.