Третій президент України Віктор Ющенко вважає, що Юлія Тимошенко вкрала у країни 15 років демократичного розвитку. Таку заяву він зробив в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Колишній глава держави Віктор Ющенко наголосив, що у період з 2005 по 2010 рік Україна мала величезний потенціал для розвитку. Країна мала найвищі економічні темпи серед європейських країн, а щомісяця залучалося близько мільярда іноземних інвестицій.

Віктор Ющенко Фото: скрін youtube
Віктор Ющенко Фото: скрін youtube

"Давайте не забувати, коли ми говоримо про часи 2005-2010... Ви знаєте, що з 2005 по 2010 рік Україна мала найвищі економічні темпи в Європі. Нижче 7% приросту ми не опускалися. У нас були квартали, де 14% було. Кажний місяць приносив 1 мільярд іноземних інвестицій", - зазначив експрезидент.

Віктор Ющенко. Фото: скріншот youtube
Віктор Ющенко. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Втім, Україна не скористалася шансом стати процвітаючою країною через дії деяких політиків. Так, Віктор Ющенко заявив, що Юлія Тимошенко посприяла економічному занепаду країни та вкрала близько 15 років розвитку.

"Вона у нас вкрала років 15. Років 15 демократичного, гарного розвитку", - наголосив Віктор Ющенко.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що екскерівник Дніпрооблради, який навчав українців "миритися з росіянами", ховається за кордоном: "з питань безпеки".

Також наш портал інформував, ексдепутат Ковальчук після вигнання називає військових "лохами", а Зеленського відправляє на фронт.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ексдепутат Святослав Олійник закликає до миру та компромісів із росією: щоб завершити "конфлікт".