Вже 4 роки всі українці захоплюються нашою прекрасною Першою леді, яка чудово вписалася на свою посаду.

Олена Зеленська приковувала погляди і сильних світу цього своєю красою, мужністю та водночас ніжністю незалежної української жінки. Мало хто вже пам'ятає, що коли Володимир Зеленський "мешкав" у "Квартал 95", Олена особливо не світилася на публіці та добровільно перебувала у тіні чоловіка.

Олена Зеленська у Південній Кореї, фото: Офіс Президента
Олена Зеленська у Південній Кореї, фото: Офіс Президента

Але зараз все таємне витягується назовні, зокрема й найщиріші фотографії Олени Зеленської, які мало хто бачив. У мережі показали архівні фото президентської подружжя Володимира та Олени Зеленських.

Статус першої леді наклав Олену Зеленську нові зобов'язання. Зважаючи на це, дружина президента видалила всі фото зі своїх акаунтів у Facebook і "Вконтакті". Однак, у мережі все ж таки залишилися неофіційні фотокартки першої леді.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще



Журналісти розкопали в офіційному акаунті "ВКонтакте" Володимира Зеленського цілий альбом під назвою "Я і моя сім'я", де можна побачити зворушливі фото президентського подружжя.

Нагадаємо, що Олена Зеленська розповіла про найбажаніші слова від президента: "Володимира поряд немає...".

Також стало відомо, що 58-річний друг Зеленського Борис Джонсон стане батьком у 8 разів: новий член команди "прибуде" днями.

Не зайвим буде нагадати, що Олена Зеленська зібрала всі погляди ніжним вбранням та ідеальною прикрасою: її брошка розтоплює серця.