Айліз Пінарготе з Еквадору розглядала дитячі фотографії свого чоловіка та помітила те, чого зовсім не очікувала.

Виявилося, що на одному з кадрів дівчина помітила себе... хоч його було зроблено ще 15 років тому. Вона дивилася на випадкового хлопчика в жовтому топі.

Айліз тоді не знала... що вона дивиться на свого майбутнього чоловіка – 29-річного Педро Морейру. Дівчина заявила, що взагалінічого не пам'ятає про той знімок і про те, що відбувалося в цей момент.

Єдине те, що щорічно вона разом із мамою ходила на паради.

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Для багатьох людей ця історія може здатися абсолютно нереальною. Проте подібні збіги, швидше за все, вже неодноразово відбувалися. Айліз разом із чоловіком вірять у Бога, тому заявляють, що це саме він звів їхні долі воєдино.

Їхнє знайомство сталося, коли дівчині було 17 років, а йому 20. Вона дивилася на нього протягом кількох місяців, після чого усвідомила, що він їй подобається. Хоча сміливості на те, щоб сказати йому про це, вона не мала.

Доля звела їх в університеті. Через три дні після візуального контакту хлопець написав їй у Facebook.

Нагадаємо, 45-річний мільйонер вливає в себе кров сина-підлітка, знайшовши "еліксир молодості": виглядає майже як школяр

Як повідомляв "Знай.uа", пара вирішила завести собі дівчину і навіть сплять з нею в одному ліжку: "Ми не ревнуємо, це різноманітність"

Знай.ua писав, у молодої дівчини виявили деменцію після перенесеного COVID-19: які були симптоми