На популярному форумі Reddit жінка поділилася своєю історією, яка змусила її переживати за своє життя після виявлення потайних дверей за шпалерами під час ремонту.

Згідно з повідомленням The Mirror, ця жахлива знахідка змусила її ухвалити рішення покинути цей будинок.

Двері в квартиру / фото : Сегодня
Двері в квартиру / фото : Сегодня

Жінка прожила у цьому будинку зі своєю сім'єю протягом чотирьох років, перш ніж виявила цей жахливий секрет. Вона розповіла, що під шпалерами ховалися двері, а ручку було знято, тому вона зливалася зі стіною в коридорі. У кутку вони знайшли скелет, і цей жах справді злякав її до смерті, як вона наголосила.

У коментарях люди намагалися підтримати жінку та жартували з приводу її жахливого відкриття. Один із користувачів написав: "Уявимо, що є хлопець, який час від часу згадує про скелет, який він залишив у потайній кімнаті, і сміється, думаючи, чи знайшов його хтось" .

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Інші пропонували перейти на "темний бік" і втілити традицію попередніх мешканців, запечатавши кімнату знову перед продажем будинку.

Поховання вікінгів під приватним будинком, фото: nrk
Поховання вікінгів під приватним будинком, фото: nrk

Жінка також зазначила, що скелет не належав людині, а був просто реквізитом, який залишили попередні власники будинку. Цей факт може трохи заспокоїти, але страх перед таємницею, що її відкрила жінка, залишається. Тепер вона має нове рішення - покинути цей будинок і попередити інших про його потаємні секрети.

Нагадаємо, жінка відпочивала на дивані, коли на неї впав метеорит - господиня вдома отримала чималу суму

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина відкрила кімнату, запечатану 20 років тому після загибелі прабаби: те, що там зберігалося, викликає "мурашки"

Знай.uа писав, 2-річній дитині дали довічне через одну книгу: свободи більше ніколи не побачить