Поки на Херсонщині, особливо на окупованій території, українці намагаються вижити після повені, Червоний Хрест надає підтримку росіянам. Про це у соцмережі twitter написав український волонтер.

Після знищення російськими окупантами Каховської ГЕС тисячі будинків українців пішли під воду, особливо складна ситуація на лівому березі Дніпра, який контролює росіян. Допомогти мешканцям на цій території могли б організації типу Червоного Хреста, але вони не діють.

Каховська ГЕС, скріншот: YouTube
Каховська ГЕС, скріншот: YouTube

Втім, сили та засоби для допомоги росіянам, які сильно "страждають" від розв'язаної ними ж війни, у Червоного Хреста є. Виявляється, що організація надає фінансову допомогу мешканцям Шебекіно.

"Знайте, що Червоний Хрест виявляється фінансово, допомагає жителям Шебекіно", - зазначив волонтер.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Червоний Хрест. Фото: скрін twitter
Червоний Хрест. Фото: скрін twitter

Користувачі мережі відреагували відповідно.

"Нічого дивовижного. Ще раз організація-нікчемність пробиває дно", "Не здивована", у червоний хрест уже давно не вірю, вони можуть лише пробивати дно. Думаю вони завжди такими кінч*ними були, просто поки з ними не зіткнешся, то не помічаєш...", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, люди з дахів благають про допомогу: воїни ЗСУ з дрона показали пекло на лівому березі Дніпра.

Також наш портал інформував, Каховська ГЕС пішла під воду: рятувальники допомагають місцевим мешканцям та тваринам, а Крим уже без води.

Крім того, ми писали підрив Каховської ГЕС: МВС випустили важливе попередження.