Євген Кошовий із "Квартал 95" зізнався, що повідомив йому Зеленський перед війною: "По дві доби не виходили"

Євген Кошовий. Кадр з "Youtube"
Євген Кошовий. Кадр з "Youtube"

Відомий український комік Євген Кошовий, зірка студії "Квартал 95" одного разу дав відверте інтерв'ю. Він розповів про повідомлення президенту, нові татуювання, і як доводилося ночувати в машині з родиною. Взяв інтерв'ю у артиста український телеведучий Даніель Салем у рамках програми "Зірковий шлях". Зустрілися вони неподалік лінії фронту, де й домовилися поговорити. 23 лютого 2022 року вони знімали з командою новий сезон "Ліги сміху" і повернулися додому пізно вночі. Прокинувся спочатку Євген Кошовий від дзвінка Степана Казаніна, який запитав колегу, чи не чує він нічого підозрілого. Комік практично одразу поклав слухавку, бо дуже хотілося спати.

Європейські зарплати та повний перехід на українську: тарологиня розповіла, чим запам'ятається президентство Зеленського

Володимир Зеленський, фото: Офіс президента України
Володимир Зеленський, фото: Офіс президента України

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

В інформаційному потоці все частіше з'являються новини, які не завжди тішать українців. І навіть розсудливий Буданов уже не такий заспокійливий. Що насправді відбувається в Україні, які успіхи на військовому фронті і чого чекати всім нам у найближчому майбутньому? На ці запитання спробувала відповісти тарологиня Людмила Хомутовська.Ведучий зазначив, що зараз багато мешканців нашої країни переходять на українську мову і йому стало цікаво, що буде після війни з цим питанням. Також тарологиня закцентувала увагу на тому, що будуть зміни у зарплатах та пенсіях. Вони поступово прирівнюватимуться до європейських, але це не відбудеться в один момент.

Водіям пояснили, за що можна заробити штраф 20 тисяч - головне повторно "не попастися"

Штрафи, поліція, скріншот: YouTube
Штрафи, поліція, скріншот: YouTube

Українські водії отримали нагадування про серйозні штрафи, які загрожують тим, хто порушує правила дорожнього руху. Ця проблема стосується водіїв, які іноді дозволяють собі набагато більше, ніж їм взагалі належить. Наприклад, якщо їх, за рішенням суду, позбавили права керування... а вони продовжують сідати за кермо своїх автомобілів. Про такі випадки пише "Дорожній адвокат". До недавнього часу, про що багато хто міг і не знати, за керування транспортним засобом без дійсного посвідчення водія, відібраного рішенням суду, передбачалося накладення штрафу у розмірі 510 гривень.

Хто в Україні може отримувати пенсію до 100 тисяч гривень: вийде не кожен

За офіційними даними, середня пенсія складає 5238 гривень. Ця сума сильно відрізняється від максимальної пенсії, обмеженої на рівні 20,9 тисяч гривень. Варто зазначити, що не всі пенсіонери обмежені цими нормами, оскільки існують особи, які щомісяця одержують надзвичайно високу суму пенсійної виплати – майже 100 тисяч гривень. Особливий випадок стосується суддів, чия середня пенсія перевищує 97,7 тисяч гривень. Вони утворюють єдину групу пенсіонерів, виплати яких обмежені законодавством. Нещодавно повідомлялося про запровадження спеціальних пенсійних виплат в Україні, проте не всі громадяни мають право на їхнє отримання. Подробиці цього процесу відображено у звіті Пенсійного фонду.

ПриватБанк зупинить всі операції для українців: карти та банкомати не працюватимуть

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Із ПриватБанком в українців часто виникають різні проблеми: то долари не приймають, то збої, які не дають провести оплати. Добре хоч, що про регламентні роботи фінансова установа повідомляє заздалегідь. Так сталося і зараз, адже незабаром клієнти банку не зможуть проводити операції зі своїми картками. Добре, що тимчасово. У ніч проти 18 червня ПриватБанк проводить регламентні роботи процесингового центру, операції з картками будуть на паузі до 6 ранку. Наголошується, що в ніч на 18 червня 2023 року ПриватБанк проведе планові регламентні роботи процесингового центру, щоб підвищити якість та безпеку платежів картками.