Steve Hemmerstoffer, відомий завдяки витокам новий девайсів, поділився зображеннями майбутнього переробленого iPad Pro від Apple.Надійний аналітик Apple Мінг-Чі Го сказав, що Apple працює над двома новими моделями iPad Pro, які будуть дизайном схожі на iPhone X.

На додаток до більш тонким рамок, відсутністю кнопки “Додому” і наскрізного відображення очікуваного дизайну iPad Pro, планшет отримає закруглені кути, прямо як у iPhone X. В іншому ж зображенні, пристрій відображається з окремими антенними смугами вздовж верхнього та нижнього країв, а не поодинокими суцільними лініями антени по обидві сторони від існуючих моделей стільникових, як у iPhone 6.

На іншому фото більш пильний погляд показує виразний брак роз'єму для навушників, два ряди гучномовців з обох сторін і порт Lightning. Варто відзначити, що Smart Connector розташований на задній панелі пристрою безпосередньо над портом Lightning. Немає сумнівів, що нова версія планшетів отримають систему розпізнавання осіб, як у iPhone X, з-за чого і існує на фото зверху рамка дисплея. Залишилося тільки дочекатися презентації, яка відбудеться на початку вересня. Компанія представить не тільки планшети, але і нові смартфони і розумні годинник.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Нагадаємо, що ще в минулому році використання додатків для смартфонів, пов'язаних зі стилем життя, зросла на 174%. Серед таких додатків на завантажувальних платформах типу Play Market або App Store окреме місце займають психологічні сервіси.

Як повідомляв портал Знай.uа, на виставці IFA 2018 компанія Nubia (бренд належить ZTE) показала варіант носимого гібрида смартфона і розумних годин.

Також портал Знай.uа писав, що користувачі мережі знайшли у файлах движка Unreal Engine 4 згадка нової платформи - якоїсь Erebus. Геймери припускають, що мова йде про нову консолі PlayStation 5.