Після офіційного анонсу флагманів серії iPhone Xs і більш «бюджетного» iPhone Xr, китайський гігант Huawei опублікував на своїй сторінці в Твіттері короткий відеоролик з тролінгом конкурента. Реклама вийшла дуже цікавою, і більшість користувачів мережі з позитивом поставилися до такого маркетингового ходу.

На відео китайський виробник дякує Apple за презентацію нічим не примітних новинок і запрошує на анонс своїх флагманів Huawei Mate 20 і Mate 20 Pro. Захід відбудеться 16 жовтня в Лондоні. Розробники обіцяють дійсно революційний смартфон, який затьмарить конкурентів, в тому числі і Apple. Подивимося, що ж китайці представлять світу. Компанія впевнена, що вони здивують навіть Apple, які представили революційні функції в нових iPhone і розумних годинниках.

Huawei Mate 20 і Mate 20 Pro оснастять подэкранным сканером відбитків пальців, системою тривимірного розпізнавання особи, рідним флагманським процесором Kirin 980, зробленим за 7-нм техпроцесу і потрійний основною камерою. Відразу варто зазначити, що відбитки пальців під дисплеєм немає навіть у Apple. Сумніваємося, що тільки цим компанія зможе здивувати публіку. Варто відзначити, що навіть сама топова камера не зрівняється з камерою iPhone, тому що Apple вчора представила те, до чого конкурентам потрібно прагнути ще кілька років, включаючи Samsung і LG, не кажучи вже про китайських виробників.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, співробітники Массачусетського технологічного університету (MIT) розробили пристрій, оснащений штучним інтелектом (ШІ), який здатний швидко розрізняти різні предмети за різними критеріями.

Як повідомляв Знай.uа, фитнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 був представлений ще 31 травня поточного року і практично відразу надійшов у продаж. Однак, виробники відразу попередили, що більш пізні версії отримають деяку перевагу.

Знай.uа писав, що у мережі з'явилася інформація про те, що популярний додаток Viber дало збій. Наприклад, сервіс перестав нормально функціонувати в Росії, Білорусії, Великобританії, Молдови, а також інших європейських країнах.