Samsung Galaxy Note 9 надійшов у продаж місяць тому, і деякі поставки дуже швидко розкупили. Мешканка США, яка придбала один з Galaxy Note 9 переконалася в небезпеці девайса. Як виявилося, телефон загорівся, а перед цим нагрівся. При цьому, він не перебував на зарядці або на сонці, тобто ніяких небезпечних факторів не було, які могли спровокувати вибух.

Зарубіжне видання New York Post повідомило про те, що продажі Samsung Galaxy Note 9 по всьому світу заборонять, а станеться це через поданого мешканкою США цивільного позову в суд Лонг-Айленда. Саме вона постраждала від того, що її дорогий телефон, куплений за кілька днів до небезпечного інциденту, загорівся. До речі, нагадаємо, що новинка обійдеться вам в 1000 доларів. Коли вона їхала на швидкісному ліфті, її телефон сильно нагрівся, тому вона вирішила відключити екран (заблокувати) і покласти в сумочку.

Тим не менш, вже через кілька десятків секунд, мобільний пристрій загорівся. З сумки миттєво повалив чорний дим, а ще від Galaxy Note 9 почали доноситися свистячі звуки плавкого вмісту. Свист з'являється після загоряння аккумулятора, який супроводжується їдким димом і величезним полум'ям. Якби ліфт не відкрився вже через кілька поверхів, американка могла б втратити життя, бо вона просто задихнулася б від продуктів горіння. На щастя, двері відкрилися вчасно, а чоловік, що знаходився на поверсі миттєво зреагував і викинув сумку знаходиться неподалік відро з водою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

В результаті, тепер американка хоче не тільки відшкодування вартості телефону та моральної компенсації, але ще й повної заборони на продажу Samsung Galaxy Note 9, бо, на її думку, даний смартфон може призвести до смерті людей. Подібні інциденти траплялися з попередніми моделями смартфонів, які спалахували в авто чи в житловому будинку, і навіть в літаку. Офіційне представництво південнокорейської корпорації в США вже повідомило про те, що компанія в курсі подій. Незабаром буде проведено розслідування, яке має встановити, що саме стало причиною загоряння. До речі, цілком можливо, що смартфон все таки заборонять.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день майже всі основні гравці в індустрії бездротового зв'язку в Америці заявляють про свою готовність надати послуги передачі даних на новому якісному рівні 5G.

Як повідомляв портал Знай.uа, багато користувачів були шоковані цінами за ремонт техніки Apple, які компанія анонсувала днями. Однак на цьому неприємні сюрпризи з боку компанії не припинилися.

Також портал Знай.uа писав, що невелика китайська компанія OnePlus за допомогою свого “покровителя” BBK вирішила вийти на ринок телевізорів. Проте, компанія вирішила відразу ж затьмарити конкурентів своєю новою фішкою, якої не буде в інших аналогів.