Влада Росії підозрюють корейську компанію в координації цін на смартфони. Федеральна антимонопольна служба (ФАС) має намір порушити у відношенні Samsung справа про ціноутворення смартфонів. Як виявилося, корейського технологічного гіганта підозрюють у завищенні цін на свою продукцію на території Росії.

ФАС розгляне питання про порушення справи щодо корейської компанії до кінця року, заявив заступник глави ФАС Андрій Цариковский. На даний момент служба веде розслідування на предмет координації цін. Про які моделі електроніки йде мова, не повідомляється. Відомо лише, що ці апарати з недавнього часу перебувають у продажу на території Росії. Швидше за все, мова йде про топових смартфонах, ціна яких перевищує 1000 доларів.

Федеральна антимонопольна служба не в перший раз цікавиться ринком смартфонів. Причому не завжди розслідування закінчуються порушенням справ. Представник Samsung дати коментар про розслідування відмовився.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, що буквально на днях популярний флагман Samsung загорівся в сумочці власниці. Варто зазначити, що жінка ледь не загинула від диму, оскільки флагман вибухнув в робочому ліфті. На щастя, все закінчилося добре, і смартфон швидко знешкодили водою.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день майже всі основні гравці в індустрії бездротового зв'язку в Америці заявляють про свою готовність надати послуги передачі даних на новому якісному рівні 5G.

Як повідомляв портал Знай.uа, багато користувачів були шоковані цінами за ремонт техніки Apple, які компанія анонсувала днями. Однак на цьому неприємні сюрпризи з боку компанії не припинилися.

Також портал Знай.uа писав, що невелика китайська компанія OnePlus за допомогою свого “покровителя” BBK вирішила вийти на ринок телевізорів. Проте, компанія вирішила відразу ж затьмарити конкурентів своєю новою фішкою, якої не буде в інших аналогів.