Компанія Apple минулого тижня представила iPhone XS, XS Max і XR. Настав час порівняти старий смартфон від Google - Pixel 2, який славився своєю одинарної камерою, яка не поступалася навіть подвійній iPhone X.

Компанія, як і очікувалося, головною фішкою презентації зробила поліпшення камери на основі AI. Хлопці з Купертино представили аналог режиму HDR +, який робить фото більш якісними, але при цьому зменшуючи кут захвату. Поки, на жаль, оригіналів фотографій порівняння немає, але навіть на прикладах з відеоролика можна зрозуміти, що в цьому році Apple зробила гідний ривок.

Порівняння взято з відеоогляду TheVerge. Автор відеоролика стверджує, що камера Pixel 2 XL впоралася краще, однак користувачі мережі з цим не зовсім згодні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На даному фото картинка Pixel 2 XL може здатися краще за рахунок своєї контрастності, але за фактом режим Smart HDR в iPhone впорався краще режиму HDR + в Pixel 2 XL. По небу і тіням можна з упевненістю заявити про те, що в iPhone динамічний діапазон ширше.

Однак, всі інші фото залишаємо на вашу думку. Як на мене, Google Pixel гідно протистоїть топового смартфону від Apple. До того ж, у жовтні цього року Google представить Google Pixel 3, який теж отримає одиночну камеру. Не повідомляється, наскільки фото будуть якісними, але вони будуть набагато краще, в порівнянні з другою версією.

Нагадаємо, що допитливі користувачі Reddit виявили, що 10 вересня ZeniMax — материнська компанія Bethesda — зареєструвала торгову марку Redfall для якоїсь гри. Користувачі вже приписують цю марку до виходу нової частини самої очікуваної гри The Elder Scrolls VI.

Як повідомляв Знай.uа, компанії Nissan, Renault і Mitsubishi, які співпрацюють у рамках партнерської угоди, через три роки в своїх автомобілях почнуть використовувати операційну систему Android від Google.

Знай.uа писав, що найпопулярнішим в світі браузером на комп'ютерній комп'ютерах, смартфонах і планшетах є Google Chrome, який тримає лідерство впродовж 5 років.