Компанія Apple продала 43% всіх телефонів за ціною вище $400 в другому кварталі 2018 і заробила більшу частину прибутку від мобільних телефонів. Велика ціна за гаджети і велика популярність бренду дозволила компанії вирватися в лідери по прибутку. Не дивно, адже компанія стала однією з перший, чий капітал досяг 1 трлн доларів.

Apple заробила в 3,6 рази більше, ніж Samsung, і в три рази більше, ніж чотири найбільших китайських бренди разом узятих, повідомляє Apple Insider.

62-відсоткова частка компанії Apple в прибутку, отриманого в другому кварталі, набагато випередила 17% прибутку Samsung, і в три рази перевищила прибуток Huawei, OPPO, Vivo та Xiaomi в Китаї. І це здається дивним, оскільки китайські компанії створюють смартфони з метою подальшого продажу не тільки в Китаї, але і у світі. включаючи бюджетні смартфони на ринку Індії. Прибуток понад 600 інших брендів мобільних телефонів склав менше 1 відсотка.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

На другому місці залишається компанія Samsung, при цьому дохід компанії за рік впав на 21%. Аналітики пояснюють це слабкими продажами Galaxy S9 у другому кварталі 2018 року. Аналітики вважають, що навіть Galaxy Note 9 не врятує ситуацію, враховуючи, що нічого нового девайс не показав, а недавній вибух телефону не піде на користь репутації компанії.

На третьому місці Huawei з 8% ринку. При цьому за останній рік китайський бренд істотно наростив прибуток - відразу на 107%. І хоча Xiaomi поліпшила продажу до 147%, вона займає всього 3 відсотки ринку.

Нагадаємо, що допитливі користувачі Reddit виявили, що 10 вересня ZeniMax — материнська компанія Bethesda — зареєструвала торгову марку Redfall для якоїсь гри. Користувачі вже приписують цю марку до виходу нової частини самої очікуваної гри The Elder Scrolls VI.

Як повідомляв Знай.uа, компанії Nissan, Renault і Mitsubishi, які співпрацюють у рамках партнерської угоди, через три роки в своїх автомобілях почнуть використовувати операційну систему Android від Google.

Знай.uа писав, що найпопулярнішим в світі браузером на комп'ютерній комп'ютерах, смартфонах і планшетах є Google Chrome, який тримає лідерство впродовж 5 років.