Компанія Xiaomi анонсувала електронний годинник Xiao Ai Smart Alarm Clock зі вбудованим голосовим асистентом Xiao Ai. Тепер же розумний будильник може не тільки змусити людину прокинутися вранці, але і заснути солодким сном.

Xiaomi Xiao Ai Smart Alarm Clock використовує динамічну систему звучання, яка поступово збільшує гучність. Таким чином сон не буде перериватися занадто різко, дозволяючи людині усвідомити, що вона у сні і потрібно прокинутися. Після того, як ви прокинулися, гаджет може розповісти про актуальну погоду. Відповідні параметри можна зробити через додаток Mijia на смартфоні. Так, будильник дружить зі смартфоном, спрощуючи управління налаштуваннями.

Крім функції будильника, пристрій також може допомогти швидше засипати, для цього в ньому записані різні види спокійних звуків. Xiaomi Xiao AI Smart Alarm Clock може нагадати вам про те чи інше завдання. Керувати будильниками і нагадуваннями можна віддалено через інтернет. Деякі звуки дійсно приємні - тихий шум дощу, або шелест листя.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На презентації відзначили, що смарт-будильник Xiaomi Xiaoai може керувати очисником повітря, роботом-пилососом, вентилятором, кондиціонером та іншими розумними домашніми продуктами, щоб ті не турбували господаря під час сну. Завдяки інтелектуальної функції програми Mijia, датчиків температури і вологості, кондиціонер і зволожувач можуть змінювати режим роботи згідно внутрішнього середовища.

Новинка обійдеться вам в 22 долари.

Нагадаємо, що допитливі користувачі Reddit виявили, що 10 вересня ZeniMax — материнська компанія Bethesda — зареєструвала торгову марку Redfall для якоїсь гри. Користувачі вже приписують цю марку до виходу нової частини самої очікуваної гри The Elder Scrolls VI.

Як повідомляв Знай.uа, компанії Nissan, Renault і Mitsubishi, які співпрацюють у рамках партнерської угоди, через три роки в своїх автомобілях почнуть використовувати операційну систему Android від Google.

Знай.uа писав, що найпопулярнішим в світі браузером на комп'ютерній комп'ютерах, смартфонах і планшетах є Google Chrome, який тримає лідерство впродовж 5 років.