В ніч на 21 вересня перед Apple Store в Сінгапурі вишикувалася черга з людей, охочих першими отримати смартфони iPhone XS і iPhone XS Max. До речі, в Росії за місце в черзі просять величезні гроші. Деякі суми навіть більше самих iPhone, заради яких і утворилися довгі черги. За кілька годин до старту продажів до магазину прийшли співробітники китайської компанії Huawei, які почали роздавати усім бажаючим безкоштовні фірмові портативні акумулятори.

Наголошується, що всього подарунки отримали понад 200 осіб. Вартість акумуляторів на 10 000 мА/год - близько 60 доларів. Покупці нових айфонів зазначили, що на кожній упаковці був напис: “Це портативний акумулятор. Він вам знадобиться. Подарунок від Huawei”.

Користувачі оцінили такий сміливий хід компанії конкурентів, тим самим нагадавши про себе. Журналісти зійшлися на думці, що своєю акцією Huawei натякнув на невелику ємність батареї у нових айфонів.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше Xiaomi познущалася над новими iPhone, подякували яблучну компанію за презентацію, і запросили публіку на свій захід, під час якого показали “дійсно цікавий смартфон”. Також китайські виробники смартфонів почали продавати паки девайсів, які можна придбати за ціною нових iPhone. Серед них були навіть ноутбуки та смартфони.

Нагадаємо, що дисплей майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 буде більш витягнутим, ніж у моделей попередніх поколінь. Новою інформацією поділився відомий інсайдер під ніком Ice Universe.

Як повідомляв Знай.uа, Роланд Квандт (Roland Quandt), редактор відомого німецького ресурсу WinFuture, поділився подробицями про підготовлюваний до випуску бездротових навушниках від компанії Huawei. Однак, це не чергова модель самих звичайних навушників, які позиціонують як альтернативу навушники від Apple або Xiaomi.

Знай.uа писав, що Еврокомиссарка з питань юстиції Віра Юрова заявила, що в соцмережі Facebook є час до кінця поточного року, щоб виконати всі правила ЄС щодо захисту прав споживачів.