У мережі з'явилися "живі" фото нового Huawei Mate 20 Pro. Знімки опублікували в китайській соцмережі

Незважаючи на те, що його презентація буде лише 16 жовтня, користувачі вже почали активно обговорювати його зовнішній вигляд.


Флагман буде з вигнутим екраном, що породжує ряд запитань, наскільки це буде зручно і функціонально. Здивувала потрійна камера, якою порадував розробник. Екран без додаткових рамок і інших непотрібних деталей, з класичної "чубчиком" і закругленими краями. За зовнішнім виглядом дещо нагадує смартфони Samsung серії Galaxy S. На задній панелі розташували потрійну камеру і спалах квадратної форми.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще


За оцінкою експертів, гаджет повинен здивувати покупців якістю фото, продуктивністю і швидкістю роботи. Коли телефон з'явиться в продажу, поки невідомо. Орієнтовна вартість флагмана – 1050-1110 доларів.


Нагадаємо, раніше Huawei надала власникам телефонів Honor технологію розгону відеоядра GPU Turbo. Повідомляється, що ця обіцяє на 60% підвищити продуктивність графіки. Однак оне варто забувати, що така технологія буде використовувати величезні обсяги енергії, і телефон буде нагріватися, а також набагато швидше розряджатися. Схоже рішення Adreno Turbo згодом підготував виробник мобільних процесорів Qualcomm. Днями аналогічну функцію пообіцяв через свій офіційний акаунт у китайській соцмережі Weibo віце-президент Lenovo Чен Чанг. Подивимося, що з цього вийде.

Як повідомляв портал "Знай.uа", китайський бюджетник показав те, чого немає навіть у iPhone. Китайський виробник смартфонів позиціонує Oppo K1 як найдешевший на ринку смартфон, оснащений сканером відбитків пальців, який вмонтували під екран. Формально анонс повинен відбутися 10 жовтня, проте пристрій вже доступним для замовлення на офіційному сайті за ціною 230 доларів. Цілком непогана ціна, враховуючи характеристики новинки, а також багатий функціонал.

Варто відзначити, що далеко не всі смартфони оснащені сканером відбитків пальців під екраном. Навіть у iPhone такої технології поки немає.

Також "Знай.uа" писав, дату анонса гнучкого Galaxy X офіційно назвали.