Робототехніки відомої інженерної компанії підписали нове відео з гуманоидным роботом так: "Відтепер Атласу ні за що не зловити - він тепер уміє паркурить"

Робототехніки американо-японської технологічної компанії Boston Dynamics показали, що їх автономний гуманоїдний робот "Atlas" вже не просто стоїть на ногах, але і долає перешкоди на своєму шляху, і навіть ті, які рухаються. Висота сходинок - близько 40 см, але і це не перешкода для людиноподібного робота.

"ПО контролю використовує все тіло, включаючи ноги, руки і тулуб, щоб розподіляти енергію і силу при стрибку через колоду і запригуванню на сходинки без переривання темпу руху", - розповіли інженери. Руху робота зробили подібним людському, і це не тільки робить рухи “живими”, але і допомагає долати перешкоди на двох кінцівках.

Крім того, вони показали чергове відео, як чотириногий робот Spot Mini бігає по заводській території, огинаючи перешкоди і долаючи сходові прольоти, що теж дуже пізнавально подивитися.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тепер людству точно кінець, раз вже роботи навчилися стрибати і робити сальто.

Нагадаємо, що разом з виходом Razer Phone 2, американська компанія Razer, яка дуже цінується серед справжніх геймерів, в тому числі і кіберспортсменів, показала нову версію лептопа Blade 15. Потужності в новинці більш ніж достатньо, так що всі ігри будуть працювати без затримок.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google після анонсу смартфонів лінійки Pixel анонсувала вихід нового медіаплеєра Chromecast. Новинка дозволить просмартивать відео та фільми в 4K-форматі, транслюючи це на телевізор.

Знай.uа писав, що не секрет, що корпорація Google закриває свою соцмережу Google+ через непотрібність. Тепер же відомо про ще один провальний проект - Reply. Завданням сервісу було допомогти розібратися користувачам пошти Gmail.