Ціни на нові моделі iPhone в Україні стартують від 37,999 тисяч гривень, проте за умови придбання за системою trade-in, коли старий смартфон, а бажано саме iPhone обмениваешь на нову модель з доплатою.

Повідомляється, що 19 жовтня флагманські моделі смартфонів від яблучної компанії надійдуть в усі роздрібні мережі авторизованих реселерів Apple.

Згідно з повідомленням, iPhone Xs і iPhone Xs Max будуть доступні в трьох варіаціях пам'яті – 64GB, 256GB, 512GB і в трьох різновидах кольору – Gold, Space Gray, Silver. Все це вже було нам відомо ще під час презентації новинок.

"Ціна на iPhone стартує від 37,999 тисяч гривень за умови придбання за системою trade-in (система обміну техніки на нову з доплатою різниці.) – на iPhone Xs і від 44,999 тисяч гривень – на iPhone Xs Max", - йдеться в прес-релізі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тепер же мова піде про годинники, які справили фурор завдяки небаченим раніше функціями. "Щодо Apple Watch, вони будуть реалізовуватися у двох розмірах – 40 і 44мм і в трьох кольорах – Silver, Gold і Space Grey. Ціна – від 14,999 тисяч гривень", - повідомили в компанії. Цілком непогана ціна, враховуючи функціонал пристрою, який може врятувати власнику життя.

iPhone Xs 256 ГБ за програмою обміну варто 42,999 тисяч, якщо зробити попереднє замовлення, така модель обійдеться в 45,999 тисяч гривень. За системою trade-in iPhone Xs 512 ГБ коштує 49,999 тисяч, 52,999 тисяч гривень – попереднє замовлення. Компанія вразила світ новими цінами, які не по кишені більшості жителів України. Однак, покупці все ж є, так як компанія славиться своїми гаджетами.

Нагадаємо, що разом з виходом Razer Phone 2, американська компанія Razer, яка дуже цінується серед справжніх геймерів, в тому числі і кіберспортсменів, показала нову версію лептопа Blade 15. Потужності в новинці більш ніж достатньо, так що всі ігри будуть працювати без затримок.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google після анонсу смартфонів лінійки Pixel анонсувала вихід нового медіаплеєра Chromecast. Новинка дозволить просмартивать відео та фільми в 4K-форматі, транслюючи це на телевізор.

Знай.uа писав, що не секрет, що корпорація Google закриває свою соцмережу Google+ через непотрібність. Тепер же відомо про ще один провальний проект - Reply. Завданням сервісу було допомогти розібратися користувачам пошти Gmail.