Довгі роки компанія Blizzard хвалилася величезним числом передплатників самої знаменитої онлайнової ролевки World of Warcraft. І користувачі повірили компанії, оскільки гра існує вже багато років. Зазвичай, ММОРПГ гри швидко набридають гравцям, у зв'язку з чим кількість гравців стрімко падає вже після декількох місяців запуску гри. Але після того як це число почало знижуватися, точні цифри зникли з переможних звітів компанії розробника. Тому приблизну чисельність серверів доводилося прикидати по кількості покупців оновлень та іншим непрямим даним. Однак, раптово з'явилися точні цифри геймерів.

Один з найпопулярніших аддонов World of Warcraft називається Weak Auras, він зчитує цілий ряд ігрових даних, щоб представити їх в зрозумілому гравцеві вигляді. У зв'язку з цим більшість гравців відразу ж придбали це оновлення, оскільки у гру внесли безліч цікавих доповнень.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наскільки точні підрахунки, перевірити неможливо, до того ж підрахунки не торкнулися Китаю, який славиться своєю величезною кількістю геймерів на населення країни. Як виявилося, падіння кількості активних гравців почалося давно. На піку популярності гри в 2010 році в World of Warcraft грало понад 12 мільйонів людей, але до 2015 року ця кількість скоротилася більш ніж удвічі. Додаток Legion купили більше трьох мільйонів гравців за першу добу, в перший день також вдалося продати понад 3,4 мільйона копій Battle for Azeroth. Однак успіх попередніх доповнень все ж не вдалося повторити грі.

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.