Китайська компанія Oneplus змінила термін презентації нового флагманського смартфона 6T з 30 на 29 жовтня. Це сталося у зв'язку з тим, що Apple назвала дату своєї власної презентації, яка збіглася з заходом китайського виробника смартфонів.

У компанії визнають, що презентація OnePlus 6T в один день з новинками Apple здається "поганою ідеєю", оскільки "вся індустрія і всі засоби масової інформації будуть стежити за Apple". І це цілком розумно, враховуючи, що анонси девайсів OnePlus можуть залишитися непоміченими як для ЗМІ, так і для публіки.

Компанія хоче, щоб їх продукції обділили увагою, яку вона заслуговує, а Apple може перешкодити планам китайської корпорації. До речі, смартфони компанії користуються популярністю як на території Китаю, так і в усьому світі.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Ми знаємо, що вибачень недостатньо тим, хто постраждав від такого рішення. Тому ми будемо робити все, що в наших силах, для того, що зробити все правильно. Почати варто з тих, у кого є квиток на захід, а хто не зможе відвідати його. Всі вони зможуть повністю повернути витрачені на квиток кошти. Побачимося 29 жовтня, в 11 ранку за східним часом", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, що 17 жовтня в Києві офіційно представили китайський новий флагман Xiaomi Mi 8 Lite. Примітно, що раніше девайс показали на батьківщині - в Китаї, і відразу після цього показали українцям цей девайс. Іншими словами, Україна була другою за рахунком, хто знав всі деталі про смартфона від Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акціонери компанії Facebook запропонували усунути Марка Цукерберга з посади голови правління. Повідомляється, що інвестори незадоволені якістю роботи мільярдера, враховуючи кількість скандалів за останні роки.

Знай.uа писав, що мільйони людей користуються налаштуваннями конфіденційності у своєму браузері зокрема, кнопкою “не відстежувати”. Однак, як виявилося, ця функція марна, так як сайти просто ігнорують вимоги користувачів щодо збору даних відвідувачів.