У вільному доступі з'явилися перші знімки і деякі характеристики неанонсированного смартфона Oppo R19. Варто відзначити, що це один з перших смартфонів, який отримав підтримку 5G.

Судячи з опублікованих фотографій, Oppo R19 отримає широкоформатний дисплей з найтоншими рамками, два круглих вирізу за подвійною фронтальний модуль, сканер відбитків пальців вбудованим в дисплей і потрійну основну камеру. Так, немає сумнівів, що смартфон підігнали під нові стандарти, і в ньому має бути лише найкраще, що можуть запропонувати виробники на сьогоднішній день. Адже 5G-мережа забезпечить безперервну передачу даних з максимальною швидкістю.

За чутками, Oppo R19 стане першим апаратом компанії з підтримкою 5G-мереж. Його здвоєна селфи-камера має дозвіл 40 Мп. Це напевно зацікавить любителів робити селфи. Крім цього, смартфон оснастять 6 гігабайтами оперативної пам'яті, 64 або 128 ГБ флеш-пам'яті та підтримкою технології швидкого заряджання SuperVOOC. Керувати смартфоном буде ОС Android 9.0 Pie. Ціна і дата виходу поки невідомі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що і хоча Xiaomi Mi Band 3 буквально пів року тому з'явився на прилавках, інсайдери та аналітики поділилися новою інформацією про новому унікальному Xiaomi Mi Band 5, який здивує ринок електронних девайсів новою продукцією. Головною особливістю девайса є можливість синхронізації з іншими додатками, такими як Google-сервіси і Strava.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Huawei представила новий бюджетний ноутбук Mate 13, який за характеристиками не поступається навіть MacBook від Apple. Оперативної пам'яті більш ніж достатньо для сучасного ноутбука - 8 гб.

Знай.uа писав, що новий iPad Pro 2018, якого показали світу в жовтні цього року вирішили перевірити на продуктивність. Як виявилося, це один з найбільш потужних на ринку. Тести підтвердили цю заяву. Навіть у деяких ноутбуків немає такої продуктивності.