Китайська компанія Xiaomi анонсувала свій черговий корисний гаджет — пристрій для визначення якості повітря Xiaomi Mi Air Detector. Компанія за останні кілька місяців показала купу новий пристроїв, які є в кожному будинку. Однак, від китайської корпорації вони отримали інтелект, а також дуже приємну ціну.

Про це повідомляє Politeka.

Новий пристрій вигідно відрізняється від попереднього покоління. Воно показує не тільки PM2.5 (шкідливі для людини дрібні частинки, що знаходяться в повітрі), але і летючі органічні речовини, вуглекислий газ, температуру і відносну вологість повітря. 3 незалежних сенсора допомагають досягти максимальної точності у визначенні небезпеки здоров'ю. Таким чином користувач буде знати, чим він дихає в своєму будинку, і наскільки це шкідливо.

Mi Air Detector отримав сенсорний екран з роздільною здатністю 800×480 з автоматичним регулюванням яскравості і змінним інтерфейсом. Зазначену на дисплеї інформацію можна подивитися більш докладно. До того ж, навіть синхронізація зі смартфоном не потрібна, адже вся інформація вже відображена на екрані самого пристрою.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

За девайс просять 58 доларів.

Нагадаємо, що Google додасть в свій сервіс Google Maps нові можливості, серед яких додавання місць ДТП та аварій, а також швидкісних радарів на дорозі. Таким чином компанія хоче здружити водіїв, щоб вони допомагали один одному і поважали всіх під час поїздок на авто.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явилися перші подробиці Oppo R19. Варто зазначити, що окрім топових на сьогоднішній день характеристик, девайс отримав і підтримку 5G-мереж. Це перший в світі смартфон з підтримкою нового стандарту мережі передачі даних.

Знай.uа писав, що китайська компанія Nubia представила свій перший ігровий смартфон. Крім 10 Гб оперативки, якій більш ніж достатньо для комфортної гри, смартфон оснастили додатковими кнопками, які допомагають задіяти практично всі пальці обох рук. Таким чином збільшується ефективність мобільного геймінгу.