Аналітики з видання PhoneArena опублікувала оновлену версію рейтингу часу автономної роботи передових мобільних пристроїв. Серед смартфонів iPhone і Samsung у списку з'явився китайська Huawei Mate 20, якому вдалося дуже сильно відірватися від своїх найближчих конкурентів.

Це здивувало користувачів мережі, адже Android особливо не славився якісної оптимізації роботи, в зв'язку з чим. Цей апарат на одному заряді за рівних умовах з іншими пропрацював 14 годин 25 хвилин. До цього моменту лідером рейтингу був iPhone XR з показником в 11 годин 1 хвилину. Варто відзначити, що саме флагман від компанії Apple має величезні розміри, у зв'язку з чим акумулятор встановили великих розмірів, якщо порівнювати з конкурентами.

Для порівняння, iPhone Xs Max працює на одному заряді тільки 9 годин 34 хвилини, у той час як Samsung Galaxy Note 9 – 8 годин 56 хвилин. Не можна не помітити, що тестування телефонів експерти роблять за допомогою спеціального програмного забезпечення, яке фіксує роботу при однаковій яскравості екрану. Найгіршим телефоном з частини автономності є LG V40 ThinQ, якому не вдалося пропрацювати більше 6 годин 21 хвилину. Цей показник удвічі гірше, ніж у телефону від Huawei. Швидше за все, і ціна однакова у смартфонів. Несподівано про себе знову заявили китайські смартфони.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що глава Xiaomi повідомив, що в майбутньому компанія перевершить своїх конкурентів завдяки одній особливості, яку отримають всі смартфони. Як виявилося, мова йде про камеру смартфонів, які незабаром отримають топові характеристики, з якими навіть iPhone XS не зможе зрівнятися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вже приступила до виробництва власного медіа-контенту. Яблучна компанія раніше повідомляла, що випустить сервіс, в якому буде в наявності власні фільми і серіали компанії. Для власників iPhone або iPad сервіс буде безкоштовним. Для всіх інших тільки платна підписка.

Знай.uа писав, що новий процесор для Android перевершив хвалений A12 від Apple. Судячи з усього, тепер у рейтингу продуктивності лідируючі місця займуть смартфони на зеленому роботі, а iPhone XS виявиться на останніх місцях.