Генеральний директор компанії Apple Тім Кук припустив, що технології можуть потрапити під обмеження.

"Чесно кажучи, я не прихильник правил. Я дуже вірю у вільний ринок, але він не працює. Тому регулювання неминуче. Я думаю, що Конгрес і адміністрація в якийсь момент щось зроблять", - сказав Кук.

Тепер мільйони користувачів будуть чекати того самого дня, коли смартфони будуть переглядати правоохоронні органи, або ж читати особисту переписку, фото, відео, дані до банківським карткам і так далі. Тім Кук впевнений, що смартфон можна використовувати і “для зла”.

Він додав, що останнім часом став рідше користуватися своїм телефоном і відключив повідомлення. І це не дивно, адже крім того, що власники смартфонів занадто багато проводять час у мережі, смартфони ще можуть прослуховувати. До того ж, правоохоронні органи навчилися зламувати смартфони на відстані.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Кількість випадків, коли я дістаю свій телефон, зменшується", - сказав Тім Кук.

Нагадаємо, що глава Xiaomi повідомив, що в майбутньому компанія перевершить своїх конкурентів завдяки одній особливості, яку отримають всі смартфони. Як виявилося, мова йде про камеру смартфонів, які незабаром отримають топові характеристики, з якими навіть iPhone XS не зможе зрівнятися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вже приступила до виробництва власного медіа-контенту. Яблучна компанія раніше повідомляла, що випустить сервіс, в якому буде в наявності власні фільми і серіали компанії. Для власників iPhone або iPad сервіс буде безкоштовним. Для всіх інших тільки платна підписка.

Знай.uа писав, що новий процесор для Android перевершив хвалений A12 від Apple. Судячи з усього, тепер у рейтингу продуктивності лідируючі місця займуть смартфони на зеленому роботі, а iPhone XS виявиться на останніх місцях.